Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Φωτογραφίζει τις ανιψιές του να τον βλέπουν πρώτη φορά στην τηλεόραση

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στην επαγγελματική ζωή του, μιας και η δουλειά του έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως. Ο γνωστός ηθοποιός είδε τον «Maestro» του να σημειώνει τεράστια επιτυχία στη χώρα μας και ανυπομονεί για τη συνέχεια. Τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της σειράς βλέπουν ήδη τους εαυτούς στο Netflix, κάτι που καταφέρνει πρώτη φορά ελληνική σειρά.

Και μπορεί η μισή Ελλάδα να

έχει παρακολουθήσει το «Maestro» στην τηλεόραση (και η υπόλοιπη να το βλέπει τώρα στο Netflix), όμως υπάρχουν δύο πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που δεν τον έχουν δει ποτέ στην τηλεόραση. Κι αυτές δεν είναι άλλες από τις ανιψιές του, οι οποίες βρίσκονται σε πολύ μικρή ηλικία.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/12/221222190725_papakaliatis..mp4

Την αποκάλυψη έκανε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, δημοσιεύοντας στο προφίλ του στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τις ανιψιές του. «Όταν οι ανιψιές σου σε βλέπουν για πρώτη φορά στην τηλεόραση και κάτι τους θυμίζει αυτός ο τύπος…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Εβελίνα Παπούλια για δίκη Φιλιππίδη: «Μίλησα γιατί ξαφνικά με κυρίευσε ο φόβος»

 Ο Αναστάσιος Ράμμος είναι ερωτευμένος! Αυτή είναι η νέα σύντροφός του

 Γωγώ Τσαμπά: «Είχα δέκα χρόνια σχέση με θαυμαστή μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα