Σάκης Τανιμανίδης: Το πιο γλυκό βίντεο με τις δίδυμες! Πίνουν γάλα στην αγκαλιά του

Ένα πολύ γλυκό και τρυφερό βίντεο με τις δίδυμες κόρες του, Αριάνα και Φιλίππα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σάκης Τανιμανίδης. Μπορεί η καθημερινότητά του να είναι γεμάτη υποχρεώσεις, με τα γυρίσματα για το «Dragons’Den» αλλά και τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του να μην έχουν τέλος, όμως ο ίδιος πάντα θέτει την οικογένειά του σε προτεραιότητα.

Εδώ και περίπου έναν χρόνο η ζωή του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα έχει αλλάξει ριζικά, μιας και έγιναν γονείς δύο κοριτσιών. Η Αριάνα και η Φιλίππα μονοπωλούν το

ενδιαφέρον τους και τους έχουν ξετρελάνει με τα καμώματά τους. Η πιο όμορφη στιγμή της ημέρας για τον γνωστό παρουσιαστή είναι εκείνη που παίρνει τις κόρες του στην αγκαλιά τους και τις ταΐζει με το γάλα τους λίγο πριν πέσουν για ύπνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp)

«Τα βράδια για να μας πάρει ο ύπνος θέλουμε γάλα και το τραγούδι του μπαμπά…», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στην ανάρτησή του. Όπως βλέπετε, οι δίδυμες απολαμβάνουν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή στην αγκαλιά του μπαμπά τους, μη κρύβοντας την αδυναμία τους.

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Φωτογραφίζει τις ανιψιές του να τον βλέπουν πρώτη φορά στην τηλεόραση

 Γιάννης Αϊβάζης: «Έχουμε δικαστικές περιπέτειες με ανθρώπους που απειλούσαν τη Μαρία»

 Εβελίνα Παπούλια για δίκη Φιλιππίδη: «Μίλησα γιατί ξαφνικά με κυρίευσε ο φόβος»

Keywords
Τυχαία Θέματα