Ευθύμης Ζησάκης: Διακοπές στη Σίφνο με τη σύντροφό του λίγο πριν τον γάμο τους

Ο Ευθύμης Ζησάκης ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός σε λίγο καιρό, αφού έχει προγραμματίσει τον γάμο του με τη σύντροφό του, Χρύσα Παπαλεούδη, για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά τέσσερα χρόνια κοινής πορείας και η στιγμή που θα επισφραγίσει την αγάπη του πλησιάζει!

Μερικές εβδομάδες πριν από τον γάμο τους, ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλεούδη έκαναν ένα ταξίδι στη Σίφνο προκειμένου να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τις βουτιές τους πριν από την επιστροφή στην καθημερινότητα. Το ζευγάρι πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές

και χάρηκε ο ένας τον άλλον!

Ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μια σειρά από φωτογραφίες από τις διακοπές τους, δίνοντάς μας μια γεύση από τα πώς το πέρασαν στο κυκλαδίτικο νησί. Οι δυο τους εξερεύνησαν κάθε γωνιά της Σίφνου, χάρηκαν τις βουτιές τους και φυσικά το καλό φαγητό.

«Στιγμές σαν αυτές», σημείωσε ο Ευθύμης Ζησάκης στην ανάρτησή του και μας επέτρεψε να χαζέψουμε τα δέκα στιγμιότυπα που ανάρτησε στον λογαριασμό του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Efthimis Zisakis (@efthimis__zisakis)

Ο Ευθύμης Ζηζάκης και η Χρύσα Παπαλεούδη γνωρίστηκαν το 2019 στη θεατρική παράσταση «Η εκδίκηση της ηλίθιας», έγιναν σχεδόν αμέσως ζευγάρι και περίπου έξι μήνες μετά αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Το καλοκαίρι του 2020 ένωσαν τις δυνάμεις τους ξανά, παρουσιάζοντας εκπομπή στην Κύπρο.

Διαβάστε ακόμα:

 Snik: Ανέβαλε live για λόγους υγείας – Η ανακοίνωση

 Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: 10 χρόνια μαζί! Η τρυφερή ανάρτηση της ηθοποιού

 Ντορέττα Παπαδημητρίου: Εγκλωβισμένη για 6 ώρες στην Εθνική – «Τα παιδιά φρίκαραν από την πείνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα