Kevin Federline: Το μήνυμα του πρώην συζύγου της Britney Spears για το τρίτο διαζύγιό της

15:04 18/8/2023 - Πηγή: InStyle

Θετικές σκέψεις, στέλνει ο πρώην σύζυγος της Britney Spears, Kevin Federline τη στιγμή που η διάσημη ποπ αοιδός βρίσκεται στον κυκλώνα του τρίτου της διαζυγίου από τον Sam Asghari.

«Απλά ελπίζει ότι θα τα καταφέρουν», λέει ο δικηγόρος του 45χρονου ράπερ και DJ, Mark Vincent Kaplan στο NewsNation. «Τα μέσα ενημέρωσης έχουν επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στο διαζύγιο», επεσήμανε ο δικηγόρος και πρόσθεσε, «ο Kevin ελπίζει ότι

όλα θα πάνε προς το καλύτερο, είτε είναι μαζί είτε όχι».

Ο Kaplan τόνισε επίσης ότι ο Federline, πατέρας των δυο παιδιών της Britney «ελπίζει ότι Britney και Asghari, θα πάρουν καλές αποφάσεις και θα τα βρουν, είτε ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, είτε όχι» δήλωσε και επανέλαβε ότι ο πελάτης και φίλος του της εύχεται το καλύτερο.

Ο ισχυρός δικηγόρος, σημείωσε επίσης, ότι ο 45χρονος δεν έχει επικοινωνήσει με την πρώην συμβία του, μετά και την είδηση του χωρισμού της. «Προφανώς, εάν η Britney επικοινωνήσει μαζί του δε θα αποφύγει την κλήση της, αλλά δε βλέπω να υπάρχει κάποιος λόγος επικοινωνίας».

Ο ίδιος είχε προβεί σε δηλώσεις, εκ μέρους του Federline, και όταν Spears -Asghari ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, τον Ιούνιο του 2022: «Θέλει να είναι ευτυχισμένη και πιστεύει ότι ο γάμος της θα είναι ένα θετικό βήμα για εκείνη, χτίζοντας ένα υγιές και ευτυχισμένο μέλλον».

Ο Kevin Federline και η Britney Spears, ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Ιούλιο του 2004, ύστερα από σχέση τριών μηνών. Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ενώ στις 7 Νοεμβρίου 2006 η ποπ σταρ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές και ζητώντας τόσο τη φυσική όσο και τη νομική επιμέλεια των δύο γιων τους.

Kevin Federline hopes ex Britney Spears can ‘work it out’ with Sam Asghari: lawyer https://t.co/a8sar1ZV4h pic.twitter.com/4HSRrN9D8T

— Page Six (@PageSix) August 17, 2023 Sam Asghari: Η Britney Spears με απάτησε με μέλος του προσωπικού και με χτύπησε-«Μα@@ γίνονται»

Keywords
Τυχαία Θέματα