Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Η πληρωμένη απάντηση σε σχόλιο για τα κιλά της – «Δεν καταλαβαίνω γιατί χαίρεσαι με την αρρώστιά σου»

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι καθημερινά τροφοδοτεί τα προφίλ της με φωτογραφίες και βίντεο. Πριν από μερικές ώρες, η πρώην παίκτρια του Big Brother έλαβε ένα αγενές σχόλιο στο Tik Tok και έσπευσε να απαντήσει δημόσια στον συγκεκριμένο άνθρωπο.

«Δεν

μπορώ να καταλάβω γιατί χαίρεσαι τόσο με την αρρώστιά σου (παχυσαρκία) και δεν κάνεις κάτι γι’ αυτό», έγραφε το μήνυμα που έλαβε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Κόντρα στην αρνητικότητα και την εμπάθεια αυτού του σχολίου, η ίδια αποφάσισε να απαντήσει με ευγένεια και γλυκύτητα.

«Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι χαρά παίρνεις από το να αφήνει τέτοιο σχόλιο σε εμένα που δε χαμπαριάζω από αυτά. Αρρώστια κιόλας… Πιο άρρωστο είναι αυτό που κάνεις… Αντί να κάνεις ένα μπάνιο, να φας λίγο, να απολαύσεις τη ζωή σου… Κρίμα», ήταν τα λόγια της στο Tik Tok.

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή για το αρνητικό μήνυμα που έλαβε για τα κιλά της

Το πρωί της Παρασκευής, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» για τη στάση που κράτησε και τα σχόλια που δέχεται στα social media.

«Είναι προβληματικός ο κόσμος που το κάνει αυτό και δυστυχώς πολλοί θεωρούν ότι είναι νορμάλ να σου μιλήσει κάποιος έτσι. Δεν είναι καθόλου. Ασχολούμαι όποτε θέλω εγώ, όποτε μου το επιτρέπει η ψυχολογία μου. Θα αντιδρώ σε κακοπροαίρετα σχόλια. Δεν έχω βγει ποτέ να πω “ας τρώμε όλη μέρα μπέικον και ας γίνουμε 150 κιλά”. Ποτέ δεν το έχω πει», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

Και συνέχισε: «Έχουν υπάρξει φορές που έχω χάσει την ψυχραιμία μου με αρνητικά σχόλια. Άνθρωπος είμαι. Όσο πιο ήρεμη είμαι εγώ, μπορώ να περάσω το μήνυμά μου στον άλλον. Το μήνυμα δεν είναι να τρως όλη μέρα, δεν τρώω όλη μέρα, μπορεί να είμαι χοντρή αλλά εντάξει…».

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Με τον γιο του στην Επίδαυρο – Φωτογραφία

 Αγοραστή Αρβανίτη: Εγκλωβίστηκε στην Εθνική Οδό – «Ήταν αδιανόητο, απίστευτη ταλαιπωρία»

 Φιλαρέτη Κομνηνού: Ανυπομονεί να γίνει γιαγιά! Δημοσίευσε φωτογραφία της Δανάης Μιχαλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα