Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το look SS/18 από την πασαρέλα της Luisa Beccaria

Τα είπαμε και τα ξαναείπαμε αρκετές φορές: Μπορεί ο χειμώνας τώρα να έφτασε σε εμάς αλλά για την μόδα είναι άνοιξη, άνοιξη του 18᾽και οι εβδομάδες μόδας σχεδόν ολοκληρώθηκαν. Ένα look όμως που είδαμε θέλουμε να το αντιγράψουμε από σήμερα κιόλας και δεν μιλάμε μόνο για το μακιγιάζ. Μιλάμε για τα μαλλιά, τα νύχια ΚΑΙ το κραγιόν! Το look είναι αυτό από την πασαρέλα της Luisa Beccaria για την άνοιξη του 18᾽και σου το πρωτοδείξαμε εδώ. Ε, από εκείνη την ημέρα δεν μπορούμε να το ξεχάσουμε. Δες λίγο… (είναι gallery).

Όπως βλέπεις, τα μαλλιά και το μακιγιάζ είναι αυτό που

χρειαζόμαστε ακόμα και για τον φετινο χειμώνα, πόσο μάλλον για την επόμενη άνοιξη! Και τα νύχια όμως…

Ένα τέλειο nude που πάει με όλα και είναι λαχταριστό! Καταλαβαίνεις γιατί δεν μπορούμε να το ξεπεράσουμε έτσι; Ας μιλήσουμε όμως πιο αναλυτικά ξεκινώντας από τα μαλλιά. ΚΑΝΕΝΑΣ από τους περίτεχνους κότσους που είδες δεν είναι ίδιος με τον άλλο.

Οι hairstylists τύλιξαν, στριφογύρισαν και στερέωσαν τα μαλλιά των μοντέλων διαφορετικά κάθε φορά και στην πραγματικότητα μιλάμε για ένα πανεύκολο χτένισμα που μοιάζει σα να πήρε 10 ώρες αλλά #not! Πολύ σύντομα θα το αντιγράψουμε σε ένα τέλειο tutorial πoυ ετοιμάζουμε συνεπώς θα τα ξαναπούμε για το θέμα. Πάμε όμως στα χείλη…

Στα χείλη τους, τα μοντέλα φορούσαν την τέλεια απόχρωση…berry να την πούμε; Φουξιομώβ να την πούμε;

Η MAC την ονομάζει Huggable Lip Color Oh, Lady! Και μπορείς να την βρεις στο e­–shop της MAC εδώ.

Πες τώρα, πόσο ωραίο χρώμα είναι; Πόσο τέλειο θα είναι με το λευκό δέρμα του χειμώνα; Μην απαντήσεις, ξέρουμε και ξέρεις. Ας χειροκροτήσουμε μαζί τους artists και τους stylists στα παρασκήνια.

Διάβασε ακόμα:

Μερικές beauty συνήθειες δεν γίνεται να αλλάξουν…

Δεν θα πιστέψεις πόσο μπορούν να σε βοηθήσουν οι χαρτοπετσέτες των Starbucks με τους μαύρους κύκλους σου!

OMG! Η ομορφιά κάποτε έμοιαζε βγαλμένη από ταινία τρόμου

Keywords
Τυχαία Θέματα