Προβλέψεις Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Τα προβλήματα στα επαγγελματικά σας ήταν πολλά το τελευταίο διάστημα και σας δημιουργούσαν ανασφάλειες, ένταση και εκνευρισμό με αποτέλεσμα να κάνετε κινήσεις σπασμωδικές. Σήμερα όμως τα πράγματα θα κυλήσουν τέλεια και θα γεμίσετε ξανά αισιοδοξία και θετική διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Έχετε αυτή τη συνήθεια να μην αναλύετε καταστάσεις, να στέκεστε μόνο στην επιφάνεια και να αποφασίζετε χωρίς να το σκεφτείτε πολύ.

Ήρθε η ώρα να αλλάξετε γραμμή πλεύσης και να τα φιλτράρετε όλα καλύτερα. Σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή και σημασία στον σύντροφό σας που τον είχατε παραμελήσει πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Ήρθε η μέρα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης. Δεν πρόκειται να κάνετε απολύτως τίποτα, ακόμα και αν δείτε όλα δίπλα σας να καταρρέουν. Ναι, δουλέψατε αρκετά σκληρά, αλλά τώρα φαίνεται πώς περνάτε στο άλλο άκρο, αυτόν της αναισθησίας. Προσοχή. Η μέση κατάσταση και οδός φέρνει την ισορροπία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Είστε τόσο συναισθηματικοί που αυτό πολλές φορές σας βάζει εμπόδια, ειδικότερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Δεν είναι κακό κάποιες φορές να λειτουργείται και με τη λογική, γιατί στο τέλος πληγώνεστε πολύ και αυτό, όταν συμβαίνει αρκετά συχνά, είναι κάτι που δεν το αντέχετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σήμερα αφήστε στην άκρη τη δουλειά, τις υποχρεώσεις και τα deadlines και δώστε όλη την προσοχή στο σύντροφό σας. Θα το έχετε καταλάβει εξάλλου πώς εδώ και μέρες συνεχώς σας παραπονιέται πώς τον παραμελείτε. Σας περιμένουν υπέροχες ρομαντικές στιγμές. Μην χάνετε χρόνο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Δεν ξέρετε ακόμα τι να αποφασίσετε στην πρόταση του συντρόφου σας για μονιμοποίηση της σχέσης σας. Από τη μία θέλετε τόσο πολύ να πείτε το μεγάλο ΝΑΙ, από την άλλη τρέμετε στην ιδέα πώς θα περάσετε μαζί του την επόμενη ζωή σας. Σκεφτείτε καλά τι πραγματικά θέλετε και αφήστε στην άκρη για λίγο τον Παρθένο που έχετε μέσα σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Τα προβλήματα στη ζωή σας είναι πολλά και μάλιστα σε όλους τους τομείς, από τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά, μέχρι τα φιλικά. Σήμερα όμως δεν θα σας απασχολήσει κανένα από αυτά. Αποφασίσατε να μην δώσετε σημασία σε τίποτα και σε κανέναν παρά μόνο στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Κάτι αναπάντεχο θα σας συμβεί. Είτε μια πρόταση για δουλειά που θα σας ιντριγκάρει και δεν την περιμένατε με τίποτα, είτε ένα τηλεφώνημα που θα σας βγάλει έξω από τις συνήθειες και την καθημερινότητά σας. Ωραίες είναι οι εκπλήξεις, αρκεί να είναι πάντα ευχάριστες. Και στην περίπτωσή σας θα είναι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Έχετε πολλές προτάσεις στα ερωτικά σας. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια τέλεια εβδομάδα που θα κορυφωθεί το Σαββατοκύριακο Οι αδέσμευτοι ίσως να βρίσκεστε κοντά σε έναν νέο έρωτα που θα σας συναρπάσει και θα κάνει την καθημερινότητά σας άκρως ενδιαφέρουσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Αν και τελευταία είχατε χάσει λίγο τον εαυτό σας, λόγω όλων όσων συνέβησαν στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να τον βρείτε ξανά. Γι’ αυτό λοιπόν μην αφήσετε άλλο χρόνο να χαθεί. Απομακρυνθείτε για λίγο και κάντε πράγματα που σας αρέσουν πολύ και τα έχετε μεγάλη ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Τα οικονομικά σας, αυτό το μόνιμό σας άγχος που δεν σας άφηνε να χαρείτε και να απολαύσετε την καθημερινότητά σας, αρχίζουν σιγά σιγά να φτιάχνουν. Και ήρθε η ώρα να δώσετε προσοχή σε άτομα του περιβάλλοντός σας που είχατε παραμελήσει. Πολλές συναντήσεις και εξομολογήσεις σας περιμένουν.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η πίεση δείχνει να φεύγει και να έρχεται στη θέση της η ξεγνοιασιά. Σε αυτό θα σας βοηθήσουν αγαπημένοι φίλοι που θα σας προτείνουν να βγείτε έξω μαζί τους. Εκμεταλλευτείτε την πρότασή τους και περάστε ωραία. Δεν είναι τέλειο να είμαστε με άτομα που μας αγαπούν και αγαπάμε;

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα