Ελένη Τσολάκη: «Δεν θα πάψω να ενημερώνομαι καθημερινά»

Χθες έκανε την πρεμιέρα της στον Alpha με το τηλεπαιχνίδι Slam και η νιόπαντρη Ελένη Τσολάκη δεν θα μπορούσε να φανταστεί μια καλύτερη φετινή χρονιά. Πρόσφατα, σε συνέντευξή της δήλωσε για το αν θα της λείψει η καθημερινή ενημέρωση αλλά και για το αν την αγχώνει το γεγονός ότι σε κάθε κανάλι υπάρχει ένα τηλεπαιχνίδι.

Θα σας λείψει η καθημερινή

ενημέρωση;

«Και βέβαια θα μου λείψει. Η καθημερινή ενότητα του Δήμου Βερύκιου, ο οποίος μας έλεγε τα νέα κάθε πρωί, η προσέγγιση του απέναντι στα πράγματα, καθώς και το προσωπικό του σχόλιο μου άρεσαν πολύ. Δεν θα πάψω να ενημερώνομαι καθημερινά με κάθε τρόπο!»

Θα γυρίζατε δηλαδή στην ενημέρωση;

«Δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον και τι αυτό θα μου φέρει. Κάθε τι στη ζωή μου το αντιμετωπίζω τη στιγμή που το βιώνω. Συνεπώς, το μυαλό μου αυτή την περίοδο είναι στο « Slam», στα γυρίσματα και στο ότι θέλω να πάει πολύ καλά»

Κάθε κανάλι έχει για φέτος μια διαφορετική πρόταση για τηλεπαιχνίδι! Σας αγχώνει αυτό;

«Καθόλου και είναι πολύ καλό που τα κανάλια εντάσσουν στα προγράμματα τους παιχνίδια. Το τηλεοπτικό κοινό τα χρειάζεται στην καθημερινότητα του. Πρόκειται για όμορφη και ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα διασκέδαση από το σπίτι», λέει η παρουσιάστρια στο 7 μέρες tv.

Keywords
Τυχαία Θέματα