Δημήτρης Ουγγαρέζος: Έτσι σχολίασε τη Φαίη στην παρουσίαση του «The Voice»

To πρώτο live του φετινού κύκλου του «The Voice» πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 18/2 στον ΣΚΑΪ με οικοδέσποινα τη Φαίη.

Η Φαίη έκλεψε της εντυπώσεις με το υπέροχο μίνι φόρεμα που επέλεξε να βάλει, με την υπογραφή της Celia Kritharioti. Εκτός από το φόρεμά της όμως που απέσπασε άκρως θετικά σχόλια, πολλοί ήταν εκείνοι που έστειλαν στην παρουσιάστρια μήνυμα και της τόνισαν πόσο καλή ήταν στο νέο της

κατόρθωμα, στην παρουσίαση δηλαδή του βραδινού show.

Ένας από εκείνους μάλιστα που ξετρελάθηκαν με τη Φαίη στο «The Voice», ήταν και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και τόνισε -μεταξύ άλλων- πως «η Φαίη είναι γεννημένη γι’ αυτό».

Παράλληλα, ο παρουσιαστής που βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, απάντησε για την επόμενη σεζόον ότι «είναι προσβλητικό για τον τηλεθεατή να μιλάμε για του χρόνου. Έχω συμβόλαιο με το Mega και την Ελένη».

Και πρόσθεσε: «Πάντα ένιωθα ότι με ήξερε ο κόσμος, ένιωθα οικειότητα. Η δημοσιότητα είναι μέρος της δουλειάς μας. Είδαμε και πάθαμε να τα καταφέρουμε, οπότε τώρα θα το παίξουμε ότι δεν μας αρέσει και θα φοράμε γυαλιά ηλίου και θα κρυβόμαστε; Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια, ειδικά στην Ελλάδα. Γελάει ο κόσμος άμα το παίζεις ντίβα».

Διαβάστε ακόμα:

Άρης Σοϊλέδης για «Survivor All Star»: «Περαστικά στην παραγωγή, γιατί φέτος έγιναν χειρότερα»

«Η Super Κική έβρισε τους αστυνομικούς και τους χαρακτήρισε “μπάτσους των 600 ευρώ”»

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Tην δεκαετία του ’90 είπα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, ήταν πολύ δύσκολο»

Keywords
Τυχαία Θέματα