Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψή της για εγκυμοσύνη «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Το  πρωί της Τετάρτης (22/2), η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια αποκάλυψη-βόμβα στον αέρα του «Happ Day».

Όλα άρχισαν, όταν στην εκπομπή σχολίασαν τις δηλώσεις που έκανε ο Πέτρος Κουσουλός για τον χωρισμό της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, λέγοντας πως έμαθε γι’ αυτό από τα media.

Στην εκπομπή του Alpha αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- πως ο δημοσιογράφος προφανώς και γνώριζε για τον χωρισμό του ζευγαριού, καθώς είναι φίλος με τον δικηγόρο.

Όταν

η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και σχολίασε τις δηλώσεις του Πέτρου Κουσουλού, ανέφερε -μεταξύ άλλων- πως αυτή τη στιγμή ξέρει μια εγκυμοσύνη που είναι σε εξέλιξη, που αν μαθευτεί θα ταράξει τα νερά.

«Και εμείς έχουμε μια αξιοπρέπεια. Και εμείς μαθαίνουμε πράγματα που δεν τα δημοσιοποιούμε. Μπορεί να είμαστε δημοσιογράφοι, να θέλουμε να κάνουμε νούμερα, να θέλουμε να βγάζουμε αποκλειστικά, αλλά δεν είναι όλα στον βωμό της τηλεθέασης.

Δηλαδή θέλω να πω, εγώ αυτή τη στιγμή ξέρω μια εγκυμοσύνη που είναι σε εξέλιξη που αν μαθευτεί θα ταράξει τα νερά, γιατί είναι μη αναμενόμενη. Ξέρω επίσης για χωρισμούς. Κάποια πράγματα αν δεν διασταυρωθούν, δεν τα λες».

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη Λιάντου: Απαντά πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι έγκυος

Σπύρος Δημητρίου: Η πρώτη δήλωση για το διαζύγιο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έκανε μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα