Ο Γιώργος Αγγελόπουλος «εισβάλλει» σε πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά

Το τηλεοπτικό του comeback φαίνεται πως ετοιμάζεται να κάνει σύντομα ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σήμερα (22/2) η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα του «Πρωινού μας», ο νικητής του «Survivor 2017»  θα πάρει μέρος στη «Γη της Ελιάς». Μάλιστα, η δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο ίδιος πιθανότατα θα κάνει γνωστή τη συμμετοχή του στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, «Night Out».

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα δώσει σήμερα μια συνέντευξη στον Θεοχάρη Ιωαννίδη

και στο “Night Out”. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλλον θα αποκαλύψει ότι θα πάρει μέρος στη “Γη της Ελιάς” του Αντρέα Γεωργίου. Επιμένει στη μυθοπλασία και τις παραγωγές του εξωτερικού, με το καλό να ευχηθούμε», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε επίσης: «Θα αρχίσει η κριτική τώρα, θα πάει σύννεφο».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Ανδρέα Γεωργίου καθώς σκηνοθετούσε το «Τατουάζ», μια σειρά που είδαμε μέσα από τη συχνότητα του Alpha

Σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό Τηλέραμα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε αποκαλύψει τι τον έκανε να δεχτεί την πρόταση για τη συγκεκριμένη σειρά του Alpha.

Τι σε έκανε να πάρεις την απόφαση να συμμετέχεις στο «Τατουάζ;»

Την πρώτη φορά που μου το πρότειναν, είπα «με τίποτα…», γιατί είμαι άνθρωπος που ό,τι κάνει θέλει να το κάνει καλά, και αυτό ήταν κάτι εντελώς άγνωστο για μένα. Τελικά όμως, μέσα από πολλές συζητήσεις με τον Αντρέα (Γεωργίου), τη Βάνα (Δημητρίου) και τον Κούλλη (Νικολάου), αποφάσισα να κάνω αυτή την κίνηση, που αφορά το μέλλον μου, την οποία πρώτα σκέφτηκα και ζύγισα πάρα πολύ. Φρόντισα επίσης να προετοιμαστώ στο μέτρο του δυνατού και όσο μου επέτρεπε ο χρόνος που είχα στη διάθεσή μου. Έτσι κι αλλιώς, δεν με χαρακτηρίζει η ανευθυνότητα. Η σειρά πάει πολύ καλά και θέλω και εγώ να πάω πάρα πολύ καλά μαζί της, ώστε να φανώ αντάξιος της καλοσύνης, όλων όσοι με εμπιστεύτηκαν.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος είναι πρωινιάτικα: Αποχωρεί η Μαρία Αντωνά από το πάνελ της Μπέττυς Μαγγίρα;

Ανδρομάχη: Οι on camera δηλώσεις μετά την κόντρα με τον Κώστα Μηλιωτάκη για την «Παράλληλη Αγάπη»

Άρης Σοϊλέδης για «Survivor All Star»: «Περαστικά στην παραγωγή, γιατί φέτος έγιναν χειρότερα»

Keywords
Τυχαία Θέματα