Δείτε τα κραγιόν που θα μείνουν στα χείλη όλη τη νύχτα του party

Οι μέρες των γιορτών είναι γεμάτες από γεύματα σε γονείς και φίλους αλλά και μεγάλες νύχτες. Party, παραστάσεις και καλέσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένες ώστε να μην χρειάζεται να ανανεώνετε το μακιγιάζ σας κάθε τρεις και λίγο.

Όσο αφορά τον τρόπο ώστε να παραμένουν όλα στη θέση νομίζω τα έχουμε πει. Θα χρειαστεί να απλώσετε πριν από το φον ντε τεν και το κονσίλερ primer τόσο σε όλο το πρόσωπο όσο και στην περιοχή των ματιών. Στα χείλη όμως δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο οπότε το μόνο που έχετε να

κάνετε είναι να επιλέξετε το σωστό κραγιόν. Εκείνο που θα παραμείνει αναλλοίωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας ή της νύχτας.

Η απόχρωση θα πρέπει να είναι φωτεινή και γιορτινή. Αν θέλετε να ξεφύγετε από το κλασικό κόκκινο υπάρχει πάντα η εναλλακτική του nude που θα συνδυάσετε με smoky eye ή του μοβ και του μπορντό αλλά και του κοραλί ή του καφέ.

Μην ξεχνάτε ότι επειδή είναι μια ιδιαίτερη φόρμουλα θα πρέπει να φροντίσετε τα χείλη ώστε να μην αφυδατωθούν. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε προηγουμένως ένα ωραιότατο scrub χειλιών ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, να χαρίσετε ενυδάτωση και παράλληλα έξτρα απαλότητα στην περιοχή. Έτσι τα χείλη σας θα είναι τέλεια ώστε να αναδείξουν το χρώμα που θα ακολουθήσει.

Επίσης καλό είναι πριν εφαρμόσετε το κραγιόν να απλώσετε ένα lip balm που θρέφει και προστατεύει την περιοχή χαρίζοντας έξτρα ενυδάτωση. Είναι χειμώνας άλλωστε και τόσο το κρύο όσο και η υγρασία την ταλαιπωρούν μιας και είναι μαζί με τα μάτια οι πιο ευαίσθητες του προσώπου.

Εμείς επιλέξαμε τα ωραιότερα σταθερά κραγιόν κι εσείς δεν έχετε παρά να αποφασίσετε

Too Faced Peach Kiss Lipstick, Chill Pill

Maybelline New York Color Sensational Matte Lipstick, Craving Coral

L’ Oréal Paris Infallible Longwear 2 Step Lipstick, Perpetual Brown

Fenty Beauty Stunna Lip Paint

3ina The Longwear Lipstick, 516

Διαβάστε ακόμη:

Αυτές είναι οι αγαπημένες κρέμες ματιών των celebrities!

Η επιδερμίδα αναγεννάται με τη χρήση των σωστών πρωτοποριακών προϊόντων περιπο

Keywords
Τυχαία Θέματα