Η αλογοουρά σας αποκτά όγκο και κίνηση με ένα μικρό τρικ!

Ξέρω ότι αγαπάτε να μαζεύετε τα μαλλιά σας σε αλογοουρά. Είναι χαριτωμένη και πρακτική αφού τα κρατά μακριά από το πρόσωπο αφήνοντας το πεδίο “ανοιχτό” και ελεύθερο. Τις περισσότερες φορές χωρίς καν να κοιτάτε σε καθρέφτη και με ένα πρόχειρο λαστιχάκι τα πιάνετε πίσω, ψηλά ή χαμηλά. Ωραίο δεν το λες το συγκεκριμένο look αλλά σας βολεύει. Και είμαι σίγουρη ότι άπειρες φορές έχετε βγει μετά το γραφείο με αυτό το χτένισμα για καφέ ή ένα γρήγορο ποτό.

Δεν επιτρέπεται όμως και το ξέρετε. Αν είναι να

το κάνετε ας γίνει σωστά. Ακόμα και μια απλή αλογοουρά μπορεί να είναι και να δείχνει περιποιημένη. Δεν χρειάζεται να πάτε στον κομμωτή σας φυσικά ούτε να έχετε μαζί σας προϊόντα styling ή το πιστολάκι. Απλά χρειάζεται ένα μικρό τρικ ώστε να αποκτήσει η αλογοουρά σας όγκο και τέλεια κίνηση. Να γίνει τέλεια σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο. Αυτό που θα χρειαστείτε είναι ένα μικρό κλιπ για τα μαλλιά. Ξέρετε αυτά που υπάρχουν σε κάθε γωνία του σπιτιού και σε κάθε τσάντα επίσης.

Για να το πετύχετε είναι καλύτερο να πιάσετε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά, ούτε πολύ ψηλά, ούτε χαμηλά αλλά κάπου στη μέση. Αρχικά την πιάνετε με ένα λαστιχάκι και στη συνέχεια τη χωρίζετε σε δύο μέρη (μέσα και έξω όχι αριστερά και δεξιά). Αφού την ανοίξετε τοποθετήστε το κλιπ στο εσωτερικό τμήμα της αλογοουράς και αφήνεις ελεύθερο το εξωτερικό. Για να δείχνει ακόμα ωραιότερη και να μην φαίνεται το λαστιχάκι με το οποίο την έχετε στερεώσει πάρτε μια μικρή τούφα και τυλίξτε την γύρω από το λαστιχάκι.

Χαλαρώστε λιγάκι τις τούφες πάνω από την αλογοουρά ώστε να αποκτήσει όγκο η κορυφή και είστε έτοιμες.

Είναι εύκολο και τέλειο. Αρκεί να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί με προσοχή και να έχετε μαζί σας ένα μικρό μαύρο κλιπ.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mane Addicts (@maneaddicts) στις 30 Νοέ, 2018 στις 11:48 πμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Το mani της εβδομάδας είναι λευκό και χρυσό

Αυτές είναι οι αγαπημένες κρέμες ματιών των celebrities!

Keywords
Τυχαία Θέματα