Charlie Newling: Νεκρός σε τροχαίο ο 36χρονος reality star – Έγινε πατέρας ξανά πριν από οκτώ εβδομάδες

12:10 12/9/2023 - Πηγή: InStyle

Σε φρικτό τροχαίο έχασε τη ζωή του ο reality star, Charlie Newling, μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Ο Charlie Newling, 36 ετών, ο οποίος εμφανίστηκε στο The Bachelorette το 2018, πέθανε μετά την πτώση του αυτοκινήτου του από γκρεμό στο Dover Heights, στα ανατολικά προάστια του Σίδνεϊ, στις 11 το βράδυ του Σαββάτου.

Η αστυνομία και οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ

έφτασαν στο Raleigh Reserve αφού επικοινώνησαν με τους ντόπιους που βρήκαν το αυτοκίνητό του φλεγόμενο στο κάτω μέρος του γκρεμού των 70 μέτρων.

Ο Newling θεωρείται ότι καλωσόρισε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, μια κόρη, με τη σύντροφό του Kristal Taylor μόλις πριν από οκτώ εβδομάδες. Έχει επίσης έναν 13χρονο γιο από προηγούμενη σχέση.

Ο Newling ήταν αρχικά ο επικρατέστερος υποψήφιος για να κερδίσει την καρδιά της Ali Oetjen στο reality γνωριμιών και πήρε το παρατσούκλι “Mr Perfect” από τους τηλεθεατές αφού καυχήθηκε για τις ισχυρές “οικογενειακές αξίες” του.

Αλλά οι θαυμαστές στράφηκαν εναντίον του για τη λεγόμενη ελεγκτική συμπεριφορά του προς την Ali Oetjen, συμπεριλαμβανομένης της άρνησής του να τη συστήσει στην οικογένειά του μέχρι να κάνουν αποκλειστική σχέση.

Στη συνέχεια, μόλις δύο ημέρες μετά την αποπομπή του από το The Bachelorette, κυκλοφόρησαν πλάνα που τον έδειχναν να παλεύει έξω από το The Golden Sheaf στο Double Bay.

Ο Newling δήλωσε ότι είχε πιει και γιόρταζε τη συμμετοχή του στο reality show με φίλους όταν ξέσπασε συμπλοκή με μπράβους γύρω στις 10.50 μ.μ.. Μετά το περιστατικό, προέκυψε ότι είχε έναν τότε οκτάχρονο γιο από προηγούμενη σχέση, την οποία δεν είχε αποκαλύψει στην εκπομπή.

Horror pics show cliff where The Bachelorette star Charlie Newling died in tragic car plunge https://t.co/ceRLT0NE44 pic.twitter.com/rJqZnjXeHf

— The Sun (@TheSun) September 12, 2023

Ενώ έβγαινε για λίγο με την πρώην πρωταγωνίστρια του Bachelor Dasha Gaivoronski μετά την αποχώρησή του από το σόου, διατήρησε χαμηλό προφίλ. Αυτό ίσχυε έως τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν καταδικάστηκε σε 13 μήνες φυλάκιση επειδή απείλησε να βασανίσει και να σκοτώσει τον πατριό του σε 37 sms σε διάστημα τριών ωρών.

“Εξακολουθείς να ελέγχεσαι από αυτό το μαστίγιο του συζύγου σου”, ανέφερε ένα μήνυμα προς τη μητέρα του. “Θα τον σκοτώσω μια μέρα μπροστά σου πριν φύγω.” “Δεν έχεις ιδέα για το τι είμαι ικανός να κάνω, αλλά να ξέρεις ότι δεν θα είναι όμορφο” ήταν μερικά από τα μηνύματα που είχε στείλει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mamamia (@mamamiaaus)

Ο δικαστής Ross Hudson άκουσε ότι ο Newling είχε υποστεί σημαντικά παιδικά τραύματα, μεταξύ των οποίων το να πρέπει να φροντίζει τον βιολογικό του πατέρα όταν ήταν έφηβος, αφού εκείνος είχε ένα ατύχημα και έγινε παραπληγικός. Ο πατέρας του πέθανε το 2018 από υπερβολική δόση παυσίπονων φαρμάκων.

Το δικαστήριο άκουσε επίσης ότι ο Newling, ο οποίος εργαζόταν ως οικοδόμος μετά τη γνωριμία του με τη φήμη στο The Bachelorette, πάλευε με την κατάχρηση αλκοόλ. Είχε καταδικαστεί για παράβαση οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ το 2021.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι το δυστύχημα το βράδυ του Σαββάτου δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα