Revenge lips: Το χρώμα της “εκδίκησης” στα χείλη που κάνει θραύση

Το φλογερό κόκκινο χρώμα, το χρώμα του πάθους και του δυναμισμού φαίνεται πως πρωταγωνιστεί και στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη με πολλούς designers να το επιλέγουν για το μακιγιάζ των μοντέλων τους.

Στο SS24 fashion show του brand Alice & Olivia είδαμε φανταστικά μακιγιάζ που κινήθηκαν σε peachy, γήινες sparkly αποχρώσεις και φυσικά χείλη της φωτιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Too Faced Cosmetics (@toofaced)

Εάν θες λοιπόν να πάρεις την εκδίκηση σου ξέρεις τι χρώμα κραγιόν πρέπει να πάρεις! Τώρα η υφή που θα διαλέξεις είναι στο χέρι σου καθώς ματ, creamy αλλά και glossy lips είναι τρελή μόδα. Πάρε ένα κόκκινο μολύβι και δώσε σχήμα στα χείλη σου με overlining, δηλαδή το περίγραμμα να είναι μεγαλύτερο από τα χείλη σου, ώστε να έχεις πυκνά και ζουμερά χείλη και να είσαι μέσα στη μόδα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Too Faced Cosmetics (@toofaced)

Μη διστάσεις να κάνεις έντονο μακιγιάζ ακόμα και στα μάτια. Το μαύρο eyeliner με διπλή γραμμή για πιο γατήσια μάτια σε συνδυασμό με τη λευκή περλέ σκιά κάνουν το τέλειο ματσάρισμα, για ένα super μοδάτο make up look!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alice + olivia by StaceyBendet (@aliceandolivia)

Στις φθινοπωρινές σου αγορές σε καλλυντικά ξέρεις καλά τι θα πρέπει να βάλεις πρώτο στη λίστα. Το κόκκινο κραγιόν είναι must have καλλυντικό!

Μια ματιά ακόμα:

Hair goals: Οι πιο φανταστικοί φθινοπωρινοί κότσοι στα μαλλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα