Χαρμόσυνα νέα! Γέννησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Όλες οι λεπτομέρειες

Μια από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αφού το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της, Φώτη Μπερνάρντο. Η ίδια είναι πλημμυρισμένη από ευτυχία, αφού κράτησε στην αγκαλιά της ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3,5 κιλών. Η ηθοποιός γέννησε με καισαρική τομή, αφού το μωράκι της, είχε φτάσει σε ένα πολύ μεγάλο βάρος και έπρεπε να το προγραμματίσουν.

«Έρχεται

και άλλο μωρό… Θέλω να το πω δημόσια. Δεν μπορώ να το κρύβω άλλο. Περίμενα να περάσει το πρώτο τρίμηνο και να το πω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη… Μόλις σταμάτησα τον θηλασμό, έμεινα έγκυος αμέσως… Θέλουμε κι άλλο… Ακολουθώ τα χνάρια σου Ελένη», είχε πει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτοντας τη δεύτερη εγκυμοσύνη της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις 10 Νοέ, 2018 στις 11:34 πμ PST

«Πήγαινε ο Φώτης κάτω στο studio ηχογραφήσεων που έχουμε. Και του λέω εκείνη την ώρα: “Θα κάνω το test. Αν κατέβω, είμαι έγκυος. Αν δεν κατέβω, δεν είμαι”. Ε, και όταν κατέβηκα είχε αυτή την έκφραση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Λες και είχε κερδίσει μόλις το ΛΟΤΤΟ. Ήταν πολύ χαρούμενος, το θέλαμε πάρα πολύ. Τα παιδιά είναι ευτυχία», αποκάλυψε στο παρελθόν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον τρόπου που ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός στον σύζυγό της.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 18 Φεβρουαρίου του 2016, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που πήρε το όνομα Λυδία!

Δείτε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: Το απίστευτο λάθος του Wikipedia για την ηλικία της!

Keywords
Τυχαία Θέματα