Nomads: Η Αλεξανδράκη δεν μίλησε με τον σύντροφο της στο έπαθλο επικοινωνίας-Πώς αντέδρασε;

Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads – Μαδαγασκάρη παρακολουθήσαμε το αγώνισμα “Επικράτειας”, το οποίο ήθελαν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες πολύ, γι’ αυτό και μπήκαν αποφασισμένοι στο στίβο μάχης.

Οι νικητές εξασφάλισαν την παραμονή τους στο νησί – στο οποίο υπάρχουν κάποιες ανέσεις – αλλά είχαν και την ευκαιρία να μιλήσουν στο τηλέφωνο με πρόσωπα της οικογένειας τους. Οι περισσότεροι “λύγισαν” όταν μίλησαν με τις οικογένειες τους, καθώς είναι αρκετό διάστημα μακριά τους.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη προσπαθούσε να μαντέψει αν θα μιλούσε με τον σύντροφο της,

ή την κολλητή της. Τελικά, γι΄άλλη μια φορά ο Δημήτρης Μηλιώνης επέλεξε να μην τηλεφωνήσει στο μοντέλο. Η Δήμητρα μίλησε με τη φίλη της και της ζήτησε να μεταφέρει στον Δημήτρη την αγάπη της.

«Να πάρεις τώρα που θα κλείσουμε τον Δημητράκο μου. Με το που θα κλείσουμε και να του πεις ότι τον αγαπάω πάρα πάρα πολύ, μου λείπει και σκέφτομαι μόνο εκείνον όλη την ώρα, 30 ώρες τη μέρα, μόνο εκείνον και ξανά τον ίδιο επανάληψη…», της είπε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Να σας θυμίσουμε πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη όταν έγινε η ψηφοφορία για τη δημιουργία της ομάδας των “Επίλεκτων”, ανακοίνωσε πως επιθυμούσε να αποχωρήσει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Ο λόγος ήταν η σύντροφος της, καθώς όπως εξομολογήθηκε δεν άντεχε να είναι μακριά του.

Τελικά, η παραγωγή της έδωσε χρόνο να το σκεφτεί και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Δημήτρη Μηλιώνη, αποφάσισε να παραμείνει στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη:

Nomads: Ξέσπασε ο Dimar μετά την ήττα του στο αγώνισμα-Η απίστευτη αντίδραση του!

Keywords
Τυχαία Θέματα