H εμφάνιση της Michelle Obama με τα φυσικά της μαλλιά θα σας κάνει να βάλετε τις βούρτσες στην άκρη

Όσες έχετε πολύ κατσαρά μαλλιά και αναγκάζεστε να τα ισιώνετε κάθε εβδομάδα θέλω να ξέρετε ότι σας κατανοώ βαθύτατα. Γνωρίζω το δράμα της βούρτσας, του τραβήγματος και του σίδερου ισιώματος. Τα προϊόντα προστασίας από τη θερμότητα που υπάρχουν στο μπάνιο και την απελπισία όταν δεν έχετε χρόνο για ραντεβού με τον κομμωτή.

Επίσης το φριζάρισμα με τις πρώτες βροχές αλλά και το αργό και βασανιστικό βούρτσισμα μετά το λούσιμο αφού για να γίνουν sleek πρέπει να είναι καλοχτενισμένα και απαλά.

Φυσικά βλέπουμε κατά καιρούς

αρκετές celebrities που επιλέγουν τη φυσική οδό. Πράγμα που σημαίνει ότι έχουν κατσαρά μαλλιά και αποφασίζουν σε κάποιες εμφανίσεις να μην τα πειράξουν. Αντιθέτως δημιουργούν έξτρα όγκο και δείχνουν τέλεια. Οι ειδικοί μάλιστα επιμένουν ότι με τα σωστά προϊόντα μπορείτε να κάνετε θαύματα. Να δημιουργήσετε μπούκλες γεμάτες ζωντάνια, ελαστικότητα και λάμψη.

Και έρχεται μια από τις πιο γοητευτικές γυναίκες, η Michelle Obama, με το εξώφυλλο σε γνωστό τίτλο περιοδικού να το επιβεβαιώσει. Με τα μαλλιά της φυσικά και όχι ισιωμένα και λεία όπως συνηθίσαμε να την βλέπουμε στις δημόσιες εμφανίσεις της ως Πρώτη Κυρία. Η φωτογράφιση έγινε με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ενόψει της κυκλοφορίας του βιβλίου που έγραψε με θέμα την παραμονή της στον Λευκό Οίκο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESSENCE (@essence) στις 15 Νοέ, 2018 στις 7:31 πμ PST

Για την ακρίβεια είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται με τα υπέροχα, φυσικά μαλλιά της. Πέρυσι το καλοκαίρι κυκλοφόρησε μια φωτογραφία της σε διακοπές με τα curly μαλλιά της μαζεμένα σε χαμηλή αλογοουρά αλλά δεν φάνηκε πόσο ωραία είναι στην πραγματικότητα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESSENCE (@essence) στις 15 Νοέ, 2018 στις 6:46 πμ PST

Λέγεται ότι ήταν δική της ιδέα να φωτογραφηθεί με το συγκεκριμένο hair look αφού επιθυμούσε να είναι φυσική και αληθινή. Είναι άλλωστε μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα που παίρνει μόνη της κάθε απόφαση που την αφορά άμεσα χωρίς να επηρεάζεται από τους σύμβουλους ομορφιάς.

Εμείς έχουμε να πούμε ότι δεν την έχουμε δει ποτέ πιο λαμπερή και όμορφη. Και παράλληλα πιο χαλαρή αφού πλέον δεν υπάρχει λόγος να ακολουθεί κανόνες.

Διαβάστε ακόμη:

Αν θέλετε να αποκτήσετε τις τέλειες βλεφαρίδες της Gigi Hadid πρέπει να ακολουθήσετε τα σωστά βήματα

Τα βερνίκια νυχιών που θα κάνουν θραύση τις γιορτές

Keywords
Τυχαία Θέματα