Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου αυτό που ζήσαμε με τον Άκη Σακελλαρίου, ήταν τόσο συγκλονιστικό»

Σήμερα το πρωί (15/12), η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για το πώς βίωσε τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του Άκη Σακελλαρίου, όταν συμπτωταγωνιστούσαν στο μιούζικαλ «Mamma Mia!».

Όπως εξομολογήθηκε η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός, όσο ο Άκης Σακελλαρίου βρισκόταν στο νοσοκομείο, εκείνη και οι συνάδελφοί της ένιωθαν τύψεις που ανέβαιναν στη σκηνή.

«Αυτό που είχαμε ζήσει με τον Άκη Σακελλαρίου δεν θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όταν αρρώστησε βαριά στην περιοδεία μας, έπαθε πνευμονία,

έπαιζε με 40 πυρετό, έσερνε τα πόδια του. Έβγαινε από τη σκηνή κι έβλεπες έναν άνθρωπο που είναι έτοιμος να σβήσει. Του έλεγα να μην παίξει και να ακυρώσουμε την παράσταση, έλεγε όχι κι έβαζε το 200% από αυτό που του είχε απομείνει για να καταφέρει να βγάλει την παράσταση», εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στη συνέχεια, η ίδια αποκάλυψε για τον ηθοποιό: «Τον πήραμε σηκωτό, τον γύρισε πίσω ο Αλέξανδρος, μπήκε κατευθείαν στο νοσοκομείο. Εμείς είχαμε όλοι παγώσει, είχαμε ανατριχιάσει. Εν τω μεταξύ παίζαμε, έπρεπε να συνεχιστεί η παράσταση γιατί ήταν κλεισμένες οι πιάτσες. Όταν έπεσε σε κώμα ήμασταν τόσο μουδιασμένοι, πηγαίναμε να παίξουμε και νιώθαμε τύψεις.

Δεν θα ξεχάσω το πρώτο τηλεφώνημα αφού ξύπνησε. Το θυμάμαι και συγκινούμαι γιατί με πήρε τηλέφωνο και του λέω “Άκη μου, πώς είσαι;”, δεν μπορούσε να μιλήσει καλά και μου έλεγε “θα γίνω καλά σε λίγες μέρες και θα έρθω”. Το μυαλό του ήταν να έρθει και να παίξει, ήταν τόσο συγκλονιστικό».

Διαβάστε επίσης:

Καλομοίρα: Το τρολ βίντεο για τα μελομακάρονα -«Τελικά δε θέλει ντομάτα αλλά κρεμμυδάκι»

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Γι’ αυτό μου ήρθε το ψυχοσωματικό, ακούω ένα βουητό εδώ και 4 χρόνια»

Αντελίνα -Χάρης Βαρθακούρης: Επέτειος για το ζευγάρι -Οι φωτογραφίες από τον θρησκευτικό γάμο τους και το τρυφερό μήνυμα

Keywords
Τυχαία Θέματα