Από τη Gigi Hadid μέχρι τη Billie Eilish: Δες τις αλλαγές που έκαναν οι celebrities στα μαλλιά τους πριν πας στο κομμωτήριο!

Οι celebrities βγήκαν από το σπίτι και το πρώτο ραντεβού που έκλεισαν ήταν με τον κομμωτή τους. Είναι το μόνο, ίσως, κοινό που έχετε και αυτό σημαίνει πολλά.

Αμέσως μετά την καραντίνα, το μόνο που θέλουν όλες οι γυναίκες είναι μια ανανέωση και το χρώμα στα μαλλιά είναι ο καλύτερος τρόπος. Και τον τελευταίο χρόνο, οι stars στάθηκαν πηγή έμπνευσης αφού υιοθέτησαν τις ωραιότερες αποχρώσεις.

Gigi Hadid,  Lana Condor, Emma Roberts,

Billie Eilish και Katty Perry ήταν μερικές μόνο από εκείνες που τόλμησαν να αλλάξουν το χρώμα στα μαλλιά τους και μάλιστα δραματικά.

Ακολούθησαν τις μεγαλύτερες τάσεις και το αποτέλεσμα είναι απίθανο. Λίγο πριν δείτε και πάλι τον κομμωτή σας λοιπόν δείτε τις αγαπημένες σας celebrities, συζητήστε το με τον ειδικό και αφεθείτε στα χέρια του.

Gigi Hadid: Λίγο μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού της έβαψε τα πολύ μακριά μαλλιά της σε μια υπέροχη ginger απόχρωση. Υπεύθυνος είναι ο Panos Panandrianos.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Lana Condor: Ο αγαπημένος μας, Δημήτρης Γιαννέτος έβαψε τα μαλλιά της σε ένα ονειρεμένο ροζ χρώμα που την κάνει να μοιάζει με νεράιδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @lanacondor

Billie Eilish: Αποχωρίστηκε το εμβληματικό πράσινο-μαύρο για χάρη ενός απόλυτα θηλυκού ξανθού. Το συνδύασε με shag και αφέλειες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Emma Roberts: H buttercream blonde απόχρωση κολακεύει τον τόνο του δέρματος και της χαρίζουν μια γοητευτική και chic πινελιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki Lee | Hairstylist (@nikkilee901)

Katy Perry: Καστανή και πάλι. Υιοθέτησε μια σοφιστικέ απόχρωση και πολύ μας αρέσει. Πιθανότατα πρόκειται για περούκα αλλά εμείς επιμένουμε πως πρέπει να το σκεφτεί σοβαρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry)

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

H μοβ σκιά επιστρέφει και είναι το μοναδικό προϊόν που πρέπει να αποκτήσετε asap!

Αυτοί είναι οι 7 κανόνες μακιγιάζ που πρέπει να ακολουθείτε αν έχετε περάσει τα 30!

Keywords
Τυχαία Θέματα