Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “20 βήματα μπροστά” και “Ο Πάρης κάνει λάθη”!

Κορίτσια! Κάθε μέρα, μέσα από την καινούργια μας στήλη με βιβλία που θα λατρέψετε και απευθύνονται τόσο σε εσάς, όσο και στα παιδάκια σας θα σας έχουμε δύο τέλειες προτάσεις από το αγαπημένο μας greekbooks.gr, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

Εννοείται πως τα συγκεκριμένα βιβλία τα έχουμε διαβάσει κι εμείς γι’ αυτό και σας τα προτείνουμε. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Στο τέλος της κάθε εβδομάδας θα σας περιμένει ένας φανταστικός διαγωνισμός στο λογαριασμό μας στο Instagram

όπου θα σας τα κάνουμε δώρο.

Τα αγαπημένα μας για σήμερα:

20 ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΧΟΡΧΕ ΜΠΟΥΚΑΪ

Εμείς, ως άνθρωποι της Δύσης, έχουμε ανάγκη να επεμβαίνουμε, να χειραγωγούμε, να προσανατολίζουμε και να ρυθμίζουμε. Θέλουμε να νιώθουμε πως είμαστε οι διεκπεραιωτές των νόμων του σύμπαντος — και αυτό δεν το βρίσκω κακό.

Καλώς ή κακώς, ό,τι συμβαίνει στον κόσμο περιέχει σ’ ένα ποσοστό και τη δική μας εμπλοκή στις καταστάσεις της ζωής. Αποδεχόμενοι αυτό το γεγονός, καταλαβαίνουμε πως στο προσωπικό, στο οικογενειακό και στο κοινωνικό, πρέπει να προσθέσουμε το όνειρο και την πραγματοποίηση, την επιθυμία και το σχεδιασμό, την ανάγκη και τη δράση, την αξία και τη δουλειά, την υπομονή και το ρυθμό, την επιμονή και τη δημιουργικότητα, Χόρχε Μπουκάι.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Ο ΠΑΡΗΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ, ΟΥΙΛΙΑΜ ΜΑΛΚΑΧΙ

Ο Πάρης περιμένει με ανυπομονησία τη σχολική εκδρομή. Του αρέσουν πολύ οι επισκέψεις στα μουσεία! Όμως όταν πάνω στον ενθουσιασμό του ξεχνά τους κανόνες, η χαρά του μετατρέπεται σε απογοήτευση. Θα επιτρέψει στα λάθη του να του χαλάσουν τη μέρα;

Παιδιά και ενήλικες θα διασκεδάσουν με τις προσπάθειες αυτού του αξιαγάπητου πρωταγωνιστή να μάθει από τα λάθη του και να τα ξεπεράσει. Άλλωστε… κανείς δεν είναι τέλειος.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Μια ματιά ακόμα: Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Και τα δικά σου, δικά μου” και “Έξυπνα τεστ προσχολικής ηλικίας με αυτοκόλλητα”!

Keywords
Τυχαία Θέματα