Μιχάλης Σαράντης: «Είμαι πολύ ερωτευμένος με την Μαίρη Μηνά»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και την Ναταλία Αργυράκη μίλησε σήμερα το μεσημέρι (21/3) ο Μιχάλης Σαράντης!

Ο γνωστός ηθοποιός που εμφανίζεται φέτος στη σειρά «H φαμίλια», μίλησε για το θέατρο και για το ρόλο του σειρά του ΑΝΤ1, για την ταινία που πρωταγωνιστεί «Ο Απόστρατος», για την απώλεια της μητέρας του, αλλά και για το πόσο ερωτευμένος είναι με την αγαπημένη του, Μαίρη Μηνά!

«Η απώλεια της μητέρας μου, μου στοίχισε πολύ, αλλά

ταυτόχρονα με βοήθησε σε πολλά πράγματα για τη ζωή. Της αφιέρωσα το βραβείο μου, τότε η μαμά μου πάλευε με την λευχαιμία και αυτή η χαρά ήταν σαν ισοστάθμισμα με την στεναχώρια μου και της οικογένειάς μου», εξομολογήθηκε.

Για την σύντροφό του Μαίρη Μηνά, η οποία πρωταγωνιστεί στην σειρά «Αγγελική» είπε ότι «την προσέχω τη Μαίρη. Αλλά στα γυρίσματα την έχω σε καλά χέρια. Την προσέχω, την αγαπώ και την καμαρώνω. Όταν μιλάμε για μεγάλα συναισθηματικά μεγέθη, γιατί είμαι πολύ ερωτευμένος με τη Μαίρη, δεν ξέρεις από που σου ΄ρχεται. Τρως το χαστούκι και λες πωω τι μάτια είναι αυτά».

Διαβάστε περισσότερα:

Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της – Το επικό σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη!

Αλλαγή σχεδίων για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου: Πότε θα γίνει ο γάμος και η βάφτιση της κόρης τους;

Σοφία Μαριόλα: «Στη Φάρμα είδα πράγματα για τον Στράτο που δεν τα ήξερα καν, δεν τον έχω ξαναδεί έτσι»

Keywords
Τυχαία Θέματα