Αναλυτικές προβλέψεις για το 2018: Πώς θα είναι η νέα χρονιά για κάθε ζώδιο;

Λίγες μέρες έμειναν για να τελειώσει και αυτή η χρονιά και είμαι σίγουρη πως όλοι ανυπομονείτε για το νέο έτος που θα έρθει ανανεωμένο και γεμάτο νέες ευκαιρίες και στόχους. Τι προβλέπουν όμως οι αστρολόγοι για τη νέα χρονιά;

#Κριός
Μέσα στο 2018 ο Κριός θα πάρει σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν όλη του τη ζωή. Το 2018 θα είναι μια χρονιά που θα νιώσετε και θα γίνετε πιο υπεύθυνοι και ώριμοι. Στην προσωπική σας ζωή τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά ειδικά αν κάνετε κάποιες μικρές

θυσίες.

Καριέρα: Στα επαγγελματικά θα δείτε μια άσπρη μέρα μόνο αν πάρετε την απόφαση να «πατήσετε» πόδι στα αφεντικά σας! Διεκδικήστε αυτά που αξίζετε και θα τα πάρετε.
Έρωτας: Αν έχετε μια άσχημη σχέση τότε μέσα στο 2018 θα δώσετε τέλος σε αυτήν. Αν δεν έχετε σχέση οι πλανήτες θα σας ευνοήσουν για να αποκτήσετε το τέλειο ταίρι.
Υγεία: Το 2018 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για την υγεία σας και θα έχετε υψηλά επίπεδα ενέργειας. Εκμεταλλευτείτε το!
Χρήματα: Στον οικονομικό τομέα αυτή θα είναι η χρονιά σας!

#Ταύρος
Ελευθερία και ηρεμία είναι οι δύο λέξεις που θα χαρακτηρίσουν αυτή τη χρονιά. Το 2018 φροντίστε να χαλαρώσετε καθώς οι πλανήτες και τα άστρα ευνοούν τη χαλαρότητα και την ξεκούραση στο ζώδιό σας.

Καριέρα: Φέτος θα πρέπει να είστε πιο επίμονοι στα επαγγελματικά σας από κάθε άλλη χρονιά. Για ποιο λόγο; Γιατί η επιμονή σας φέτος θα ανταμειφθεί.
Έρωτας: Στα ερωτικά σας φέτος θα έχετε ηρεμία παρόλο που θα ζήσετε κάποιες πλούσιες εμπειρίες. Αν είστε σε σχέση φέτος είναι η χρονιά που η σχέση σας θα σοβαρέψει ακόμα περισσότερο.
Υγεία: Θέματα υγείας δεν θα έχετε αλλά καλό είναι φέτος να εγκαταλείψετε όλες τις κακές συνήθειες που έχετε. Επιπλέον φέτος φροντίστε να ξεκινήσετε ένα νέο σπορ.
Χρήματα: Το 2018 θα είναι μια χρονιά γεμάτη σπατάλες για τους Ταύρους. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να ζήσετε μια χρονιά γεμάτη ωραίες εμπειρίες αλλά δεν θα καταφέρετε να αποταμιεύσετε καθόλου χρήματα.

#Δίδυμοι
Το 2018 είναι μια χρονιά που θα εξελιχθείτε ψυχικά και πνευματικά. Θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες και θα τα πάτε καλά σχεδόν σε κάθε τομέα της ζωής σας.

Καριέρα: Ήρθε η χρονιά επιτέλους που θα εξελιχθείτε επαγγελματικά. Νέοι ορίζοντες θα ανοιχθούν μπροστά σας αλά λθα πρέπει να είστε λίγο προσεκτικοί με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε αλλά και όσους εργάζονται στο ίδιο περιβάλλον με εσάς.
Έρωτας: Τα ερωτικά σας μέσα στο 2018 θα εξελιχθούν πολύ θετικά αν αρχίσετε επιτέλους να δείχνετε τον πραγματικό σας εαυτό!
Υγεία: Η υγεία σας θα είναι πολύ καλά το πρώτο μισό του έτους. Στα μέσα στης χρονιάς θα βιώσετε μια στρεσογόνα φάση και ίσως αυτό επηρρεάσει την υγεία σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπία μέσα σας για να μην επηρρεαστεί σημαντικά η υγεία σας.
Χρήματα: Στα οικονομικά θα έχετε μια καλή χρονιά αν και κάποια μακροπρόθεσμα πλάνα που έχετε στο μυαλό σας δεν θα αποδώσουν ακόμα καρπούς. Μην ξεχνάτε όμως πως ο επιμένων νικά.

#Καρκίνος
Καρκίνοι φέτος θα ζήσετε μια χρονιά γεμάτη αισιοδοξία και χαρά. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανεβεί στα ύψη και είναι το κλειδί για να φέρετε φέτος την ευτυχία στη ζωή σας.

Καριέρα: Στα επαγγελματικά σας θα ζήσετε μια δύσκολη χρονιά και πολλές φορές θα βγείτε εκτός εαυτού. Το 2018 θα ήταν καλό να επικεντρωθείτε στο να μάθετε νέα skills και ν γίνετε καλύτεροι στη δουλειά σας.
Έρωτας: Η επικοινωνία είναι το κλειδί μιας πετυχημένης σχέσης και αυτό το hint θα πρέπει φέτος να το θυμάστε.
Υγεία: Φέτος είναι η ιδανική χρονια για να ξεκινήσετε ένα νέο άθλημα! Κάντε το και δείτε την υγεία σας να βελτιώνετε σημαντικά.
Χρήματα: Τους πρώτους μήνες του 2018 θα έχετε μια μικρή ανησυχία για τα οικονομικά σας και στη μέση της χρονιάς θα έχετε αρκετά έξοδα. Από τη μέση της χρονιάς και μετά τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν σημαντικά.

#Λέων
Oι λέοντες της παρέας θα ζήσουν μια έντονη χρονιά με πολλές αλλαγές στην προσωπική τους ζωή.

Καριέρα: Στα επαγγελματικά σας θα ζήσετε καλές και κακές καταστάσεις. Προγραμματίστε το επαγγελματικό σας μέλλον για να ζήσετε μια πιο ομαλή χρονιά στην κριέρα σας.
Έρωτας: Ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές στον ερωτικό τομέα είτε είστε single είτε είστε σε σχέση!
Υγεία: Σε γενικές γραμμές θα είστε καλά αν και σε κάποιες φάσεις της χρονιάς θα νιώσετε λίγο κουρασμένοι και χωρίς πολλες δυνάμεις. Μην το βάζετε κάτω! Έρχονται καλύτερες μέρες.
Χρήματα: Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχουν θετικές αλλαγές.

#Παρθένος
Το 2018 είναι για τους Παρθένους μια χρονιά με εύκολες και δύσκολες στιγμές. Το δύσκολο αυτής της χρονιάς είναι πως θα πρέπει να πάρετε την απόφαση να βάλετε το τέλος σε πολλές καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν.

Καριέρα: Η φετινή χρονιά στη δουλειά έχει να κάνει με τις δημόσιες σχέσεις και γενικά τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Επικεντρωθείτε σε αυτές, εφόσον τις ευνοούν και τα άστρα.
Έρωτας: Το 2018 είναι για εσάς μια χρονιά με πολύ ρομαντισμό και σεξουαλικές στιγμές γεμάτες ένταση.
Υγεία: Μέσα στο 2018 θα πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας δώρο μερικά ταξίδια για να νιώσετε και πάλι ήρεμοι, χαλαροί και για να αποκτήσετε την έμπνευση που σας λείπει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας.
Χρήματα: Φέτος θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε το συναισθηματικό σας είναι και να είστε λίγο πιο ρεαλιστές σε οικονομικά θέματα.

#Ζυγός
Φέτος είναι μια καλή χρονιά για εσάς και μια χρονιά που θα αφιερώσετε στον εαυτό σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στα ιδανικά σας και απολαύστε τη ζωή γιατί είναι πολύ πολύ όμορφη!

Καριέρα: Ετοιμαστείτε για πολύ μεγάλες αλλαγές!
Έρωτας: Στον έρωτα φέτος τα πράγματα αποκτούν μεγαλύτερο και βαθύτερο νόημα! Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια χρονιά με πολύ πάθος και ρομαντισμό.
Υγεία: Τους πρώτους 6 μήνες του 2018 θα δώσετε μια μάχη με το βάρος σας και διάφορα άλλα θεματάκια υγείας. Στο δεύτερο εξάμηνο όμως τα πράγματα θα βελτιωθούν σημαντικά.
Χρήματα: Φέτος θα γίνεται πιο συνεπείς και θα διαχειρίζεστε καλύτερα τα οικονομικά σας! Τα άστρα σας ευνοούν και γι’αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή τη φάση στη ζωή σας για αποταμίευση.

#Σκορπιός
Το 2018 θα είναι για εσάς μια χρονιά γεμάτη ευτυχία, γέλιο και πολλή χαρά!

Καριέρα: Φέτος επιβάλλεται να ονειρευτείτε και να αρχίσετε να πραγματοποιείτε κάποια από τα όνειρά σας. Μην αφήσετε άτομα ή καταστάσεις να μπούνε ανάμεσά σε εσάς και τα όνειρά σας.
Έρωτας: Μείνετε μακριά από αυθόρμητες παρορμητικές πράξεις. Σκεφτείτε πριν κάνετε το οτιδήποτε στον ερωτικό τομέα.
Υγεία: Όλο το 2018 τα άστρα σας ευνοούν να παραμείνετε υγιέστατοι!
Χρήματα: Για να έχετε μια καλή οικονομική χρονιά θα πρέπει να κάνετε ένα καλό πρόγραμμα στις αρχές του 2018 και να μείνετε πιστοί σε αυτό!

#Toξότης
Το 2018 θα είναι μια δυνατή χρονιά για εσάς γεμάτη με ενέργεια και όμορφες καταστάσεις. Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να ήταν δύσκολα για εσάς αλλά φέτος θα ζήσετε μια πολύ όμορφη χρονιά.

Καριέρα: Φέτος θα είναι η καλύτερη χρονιά σας στον επαγγελματικό τομέα γι’αυτό μην αμελήσετε να εκμεταλλευτείτε αυτή την εύνοια των πλανητών.
Έρωτας: Μην είστε παρορμητικοί αυτή τη χρονιά στον ερωτικό τομέα. Πριν πάρετε μια σημαντική απόφαση για τη ζωή σας ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά!
Υγεία: Η υγεία σας θα είναι καλή αλλά δυστυχώς θα έχετε μεγάλο εκνευρισμό για κάποιο διάστημα της χρονιάς. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα νεύρα σας και δείτε την όμορφη πλευρά της ζωής.
Χρήματα: Δυστυχώς μέσα στη χρονιά θα έχετε κάποια έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει αλλά μην πτοείστε. Με σωστό προγραμματισμό όλα λύνονται.

#Aιγόκερως
Το 2018 θα είναι για τους Αιγόκερους μια χρονιά πολύ δυναμική και πολύ ευτυχισμένη!

Καριέρα: Στα επαγγελματικά σας θα σας δοθεί μια σχετική ελευθερία να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε σε νέους ορίζοντες.
Έρωτας: Ήρθε η χρονιά να βρείτε τον πραγματικό έρωτα.
Υγεία: Το 2018 θα είναι μια χρονιά γεμάτη αλλαγές για εσάς. Ξεκινήστε με μια αλλαγή στη διατροφή σας για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας που δεν θα θέλατε.
Χρήματα: Στον οικονομικό τομέα θα ζήσετε μια πολύ όμορφη χρονιά!

#Υδροχόος
Οι πλανήτες φέτος σας ευνοούν να αποκτήσετε φήμη και δόξα αλλά εσείς θα πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς για να πετύχετε όλα όσα θέλετε.

Καριέρα: Οι φιλοδοξίες σας παίρνουν μια νέα τροπή και τα επαγγελματικά σας εξελλίσονται με έναν τρόπο που δεν περιμένατε.
Έρωτας: Το 2018 θα έχετε μια πιο ποιοτική ερωτική χρονιά!
Υγεία: Η φετινή χρονιά θα είναι καλή μόνο αν ακολουθήσετε ένα σωστό πρόγραμμα γυμναστικής και άσκησης. Φροντίστε τον εαυτό σας για να σας φροντίσει και αυτός!
Χρήματα: Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχει μια σταθερότητα που θα σας προσφέρει και ψυχική ηρεμία.

#Ιχθείς

Φέτος ξεκινάει για εσάς μια πολύ σημαντική περίοδος στη ζωή σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι για να την απολαύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο!

Καριέρα: Σας περιμένει σκληρή δουλειά για να πετύχετε όλα όσα θέλετε να πετύχετε αυτή τη χρονιά.
Έρωτας: Απολαύστε ό,τι καλό σας έρθει στη ζωή σας αλλά μην ασχοληθείτε πολύ εκτός αν είναι κάτι που αξίζει πολύ. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και μην αγχώνεστε γιατί τα καλύτερα έρχονται.
Υγεία: Γυμναστείτε φέτος όσο το δυνατόν περισσότερο! Μέχρι το καλοκαίρι μπορείτε να έχετε το σώμα των ονείρωνα σας. Η γυμναστική θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση αλλά και δύναμη για να ανταπεξέλθετε σε ό,τι κι αν επιφυλάσσει το μέλλον.
Χρήματα: Αποταμιεύστε όσο το δυνατόν περισσότερο και αποφύγετε μεγάλους και ακριβούς πειρασμούς.

Keywords
Αναζητήσεις
θα κανω σχεση διδυμος με το νεο ετος
Τυχαία Θέματα