Αποκάλυψαν το μυστικό τους

ΚΟΣΜΟΣΑποκάλυψαν το μυστικό τουςΤετάρτη, Δεκέμβριος 20, 2017 - 17:35

❱❱ Ιγκλέσιας και Κουρνίκοβα έγιναν γονείς χωρίς να το πάρει κανείς είδηση

Γονείς πρώτη φορά, αλλά εις διπλούν, έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα ο Ενρίκε Ιγκλέσιας και η Αννα Κουρνίκοβα.

Η πρώην πρωταθλήτρια του τένις και ο διάσημος τραγουδιστής, οι οποίοι κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τα media την είδηση της εγκυμοσύνης της, πήραν το Σαββατοκύριακο στην αγκαλιά τους ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Σύμφωνα με το TMZ, πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού αποκάλυψαν ότι τα ονόματα που θα πάρουν τα δίδυμα θα είναι Νίκολας και Λούσι.

Το ζευγάρι προσπαθούσε ανέκαθεν να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση εδώ και έναν χρόνο. Το Σάββατο, ωστόσο, η Κουρνίκοβα ανέβασε τρεις φωτογραφίες της στο Instagram, στις οποίες ποζάρει σε σκάφος φορώντας ένα μπουφάν με το logo της τελευταία περιοδείας του Ιγκλέσιας.

Ισχυρισμοί

Αν και σε μια περσινή εμφάνισή της η Κουρνίκοβα είχε πυροδοτήσει φήμες περί αρραβώνα, καθώς φορούσε μεγάλο μονόπετρο και ασορτί δαχτυλίδι σε σχήμα βέρας, ο Ιγκλέσιας σε συνέντευξη που παραχώρησε το περασμένο καλοκαίρι είπε ότι εκείνος και η Ρωσίδα σύντροφός του δεν σχεδίαζαν να παντρευτούν σύντομα.

Ισχυρίστηκε, μάλιστα, ότι έτσι κι αλλιώς ζουν σαν παντρεμένοι εδώ και χρόνια. «Είμαστε ευτυχισμένοι. Ερχεται κάποια στιγμή στη ζωή σου που είσαι τόσο καιρό με έναν άνθρωπο, που αισθάνεσαι σαν παντρεμένος. Η μόνη διαφορά, πιστεύω, είναι ότι δεν έχουμε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας» είχε πει χαρακτηριστικά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα