Αν θέλετε να αλλάξετε χρώμα στα μαλλιά σας και δεν μπορείτε να αποφασίσετε δείτε τις 4 ωραιότερες τάσεις

Με τόσες αλλαγές που κάνουν τον τελευταίο καιρό στο χρώμα των μαλλlιών τους οι celebrities έχετε μπερδευτεί. Φυσικό είναι κι εμείς σ’ αυτήν ακριβώς την κατάσταση είμαστε. Ειδικά αν δεν θέλετε να κάνετε δραματική αλλαγή τα πράγματα δυσκολεύουν. Γιατί θα πρέπει να είναι διακριτική μεν αλλά όχι αόρατη. 

Εμείς βρήκαμε τις 4 ωραιότερες τάσεις για εσάς που δεν θέλετε να βάψετε τα σκούρα καστανά μαλλιά σας κατακόκκινα ή icy blonde. Πρόκειται για γλυκιές αποχρώσεις που θα σας χαρίσουν ένα tres chic look. Έχουν να κάνουν τόσο με τεχνικές όσο και με χρώμα και τις προτείνουν οι διασημότεροι κομμωτές

του Hollywood

Είμαστε σίγουρες πως τόσο εσείς όσο και ο κομμωτής σας θα ξετρελαθείτε και θα επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει περισσότερο.

Μελί Highlights: Πρόκειται για μια τεχνική ιδανική για όσες από εσάς έχετε καστανά μαλλιά. Οι ανταύγειες στο χρώμα του μελιού είναι ότι ωραιότερο αφού αναδεικνύουν ΄και φωτίζουν τη βάση με τον καλύτερο τρόπο. Το συγκεκριμένο look δείχνει τέλειο τόσο σε ίσια όσο και σε σγουρά μαλλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prima Magazine (@primamag) στις 8 Σεπ, 2019 στις 2:30 πμ PDT

Gingerbrad Caramel: Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της χρονιάς. Το απαλό καστανό συναντά το κόκκινο δημιουργώντας μιας γοητευτική και χαρούμενη απόχρωση. Οι ειδικοί σας προτείνουν να κρατήσετε τη ρίζα στο φυσικό της χρώμα και να ανοίξετε τις άκρες και τις τούφες γύρω από το πρόσωπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E D E N A M A R E (@eden_a19) στις 28 Αύγ, 2019 στις 6:59 μμ PDT

Ash Brunette: Είναι μια απόχρωση που κινείται μεταξύ καστανού και ξανθού. Πρόκειται για το look που έχει υιοθετήσει η Barbara Pavlin και ταιριάζει σε όλες σχεδόν τις επιδερμίδες. Πρόκειται για μία μίξη του φωτεινού καφέ με το ψυχρό ξανθό χωρίς κίτρινους ή κόκκινους υποτόνους. Αν μάλιστα η ρίζα σας σκούρα καστανή ακόμη καλύτερα μιας και δεν υπάρχει κανένας λόγος να την πειράξετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Owen Gould (@owengould) στις 31 Αύγ, 2019 στις 11:22 πμ PDT

Διακριτικό ombre: Είναι μια νέα τεχνική που προτείνουν οι celebrity hairstylists η οποία συνδυάζεται με αφέλειες. Δείχνει τέλεια σε φυσικά καστανά μαλλιά και το ombre ξεκινά από τις αφέλειες και προχωρά προς τις άκρες των μαλλιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cherin Choi (@mizzchoi) στις 27 Ιούν, 2019 στις 11:33 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

H εσάνς το Φθινοπώρου έχει την αίσθηση του τριαντάφυλλου και χωράει ακόμη και στο βραδινό σας clutch

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε τη μοναδική beauty συνήθεια που δεν θα κόψει ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν

Keywords
Τυχαία Θέματα