Δείτε το νέο κούρεμα της Μαίρης Συνατσάκη και κλείστε ραντεβού με τον κομμωτή σας

Η Μαίρη Συνατσάκη τολμά συχνά να κάνει μεγάλες αλλαγές ακολουθώντας τις τάσεις της σεζόν. Πριν από μερικούς μήνες έβαψε τα μαλλιά της σε μία απίθανη, κόκκινη απόχρωση.

Ένα χρώμα που είναι hugh trend και οι celebrity haircolorists το προτείνουν ανεπιφύλακτα, αφού λίγο μετά είδαμε και τη Zendaya με κόκκινα υπέροχα μαλλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις 24 Ιούν, 2019 στις 10:58 πμ PDT

Η Μαίρη αμέσως μετά το κόκκινο χρώμα αποφάσισε να κόψει και αφέλειες, ανεβάζοντας μάλιστα και σχετικό ενσταντανέ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Επίσης στόλισε τα μαλλιά της με αξεσουάρ και πολύχρωμα headbands που αναβάθμισαν το χτένισμα ενώ υιοθέτησε παράλληλα wavy και wet looks που ταίριαζαν με την καλοκαιρινή διάθεση και ατμόσφαιρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις 20 Αύγ, 2019 στις 10:35 πμ PDT

Και τώρα, στις αρχές του Φθινοπώρου έκανε μία ακόμη αλλαγή.  Έκοψε τα μαλλιά της και μάλιστα αρκετά, αποκτώντας πια ένα lob που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Φυσικά κράτησε τόσο το φωτεινό κόκκινο χρώμα καθώς και τις αφέλειες αφού ταιριάζουν τέλεια και με το νέο της μήκος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις 13 Σεπ, 2019 στις 3:51 πμ PDT

Η ίδια το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στον Instagram σχολιάζοντας: “Τι πάλι; παιδιά πολύ ωραία η μαλλούρα δε λέω, αλλά πονούσαν αυτοί οι σατανάδες κολλημένοι στον εγκέφαλο, οπότε τώρα φτου ξελευτερία!”.

Φυσικά αναφέρεται στα extensions που φορούσε τα οποία είναι πράγματι κουραστικά και επιβαρύνουν παράλληλα το τριχωτό της κεφαλής και αποδυναμώνουν την τρίχα ειδικά αν παραμένουν για πολύ καιρό.

Διαβάστε ακόμη:

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε τη μοναδική beauty συνήθεια που δεν θα κόψει ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν

To αξεσουάρ μαλλιών που χρησιμοποιούν τα “it girls” και θα δείτε παντού και το φετινό Φθινόπωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα