Αλέξης Γεωργούλης: Σε κατάσταση – σοκ μετά την καταγγελία – Όσα αποκάλυψε το περιβάλλον του

Μια είδηση «βόμβα» έχει ταράξει τον πολιτικό κι όχι μόνο κόσμο τα τελευταία εικοσιτετράωρα, καθώς ο Αλέξης Γεωργούλης κατηγορείται για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση από την Ελένη Χρονοπούλου.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα το περιστατικό συνέβη το 2020 και η ίδια προέβη σε επίσημη καταγγελία την αμέσως επόμενη ημέρα από το συμβάν. Εκ τότε ερευνάται από τις βελγικές αρχές και πριν από λίγες ημέρες, το Ευρωκοινοβούλιο ζήτησε την άρση της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη.

Το βράδυ της Τρίτης 18/4, η Ελένη Χρονοπούλου έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό

στο Facebook μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματός της και «έσπασε» τη σιωπή της απαντώντας στους επικριτές της και μιλώντας για ό,τι συνέβη.

Το πρωί της Τετάρτης 19/4, η Όλγα Λαφαζάνη μέσα από το «Happy Day» αποκάλυψε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Αλέξης Γεωργούλης μετά την καταγγελία που έγινε εις βάρος του. Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην Ευρωβουλευτής δηλώνει αθώος, διαψεύδοντας όσα υποστηρίζει η Ελένη Χρονοπούλου.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι σοκαρισμένος , θέλει να προστατέψει τους δικούς του ανθρώπους ενώ βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τους τρεις δικηγόρους του – δύο από τις Βρυξέλλες και μία από την Ελλάδα.

«Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να προστατεύσει τους δικούς του ανθρώπους και τους άμεσα εμπλεκόμενους. Την Πέμπτη αναμένεται να ενημερωθούν οι δυο Βέλγοι και η Ελληνίδα δικηγόρος του από την Εισαγγελία των Βρυξελλών εγγράφως για το περιεχόμενο της καταγγελίας. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια τους», μετέφερε η Όλγα Λαφαζάνη μετά από επικοινωνία που είχε με ανθρώπους από το περιβάλλον του.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκάρει ο Νίνο: «Με είχαν “γαζώσει” με ένα καλάσνικοφ, ήταν απόπειρα δολοφονίας»

 Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Καταστράφηκα χωρίς να φταίω επειδή έβαλα την υπογραφή μου ως εγγυήτρια»

 Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το νέο τρυφερό βίντεο με τον γιο του -«Ξεκινήσαμε να μιλάμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα