Σοκάρει ο Νίνο: «Με είχαν “γαζώσει” με ένα καλάσνικοφ, ήταν απόπειρα δολοφονίας»

Ο Νίνο βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Έλεος» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια και στον Ηλία Ψινάκη. Ο γνωστός τραγουδιστής γύρισε τον χρόνο πίσω και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το 2007, ένα γεγονός που τον σημάδεψε.

Περιγράφοντας τι είχε συμβεί τότε, ο Νίνο εξομολογήθηκε πως πέρασε πολύ δύσκολα ψυχολογικά, αφού ζούσε συνεχώς με τον φόβο, ενώ αποκάλυψε ότι έμεινε για τρεις μήνες στο σπίτι του Ηλία Ψινάκη μέχρι να ξεπεράσει το σοκ

που βρισκόταν.

«Είχα περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή μου. Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά. Με είχαν “γαζώσει” με ένα καλάσνικοφ. Είναι πραγματικότητα. Είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας αλλά μου είπαν ότι έγινε λάθος αλλά εγώ το έζησα.

Έχω πει στον εαυτό μου να μην το λέω πια. Δεν αποφεύγω τον φόβο, τον φόβο τον αντιμετωπίζω μούρη με μούρη. Σαν να έγινε χθες είναι στο μυαλό μου. Έγινε το 2007 και το 2008 ήμουν σε μια πολύ μοναχική φάση. Ακροβατούσα ανάμεσα σε λογική και τρέλα, πάλευα.

Δεν μπορούσα να βρω ηρεμία σε καμία στιγμή, ούτε ένα δευτερόλεπτο μέσα μου. Από το γεγονός αυτό ξύπνησαν όλες οι μνήμες της δημοσιότητας, τότε άρχισα να ζω πραγματικά.

Τότε ξεκίνησα να διαβάζω την Βίβλο, την Καινή Διαθήκη καθημερινά τη διάβασα 2-3 φορές, μετά διάβαζα για τα όνειρα. Γυρνώντας από το μαγαζί με πήρε ο Ηλίας τηλέφωνο και μου είπε να πάω από το σπίτι. Ήμουν μόνος, πήγα εκεί και έφυγα μετά από τρεις μήνες», δήλωσε ο Νίνο.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Βασάλος κατά Πρίαμου -«Έχει πει ψέματα για μένα. Κάνω παρέα μαζί του, αλλά…»

Χρήστος Χολίδης: Βρήκε την μηχανή που του έκλεψαν -«Σας είπα ότι θα σας βρω…»

Άντζελα Γκερέκου: Το συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο της Κατερίνας Χέλμη -«Πριν λίγο καιρό που βρεθήκαμε…»

Keywords
Τυχαία Θέματα