Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το νέο τρυφερό βίντεο με τον γιο του -«Ξεκινήσαμε να μιλάμε»

Αμέσως μετά το μαγικό τους ταξίδι στο Κάιρο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη βρέθηκαν στην Πάρο προκειμένου να γιορτάσουν το φετινό Πάσχα μαζί με καλούς τους φίλους. Στο πλευρό τους, φυσικά, βρισκόταν όπως πάντα ο γιος τους που τους έχει κλέψει την καρδιά από την πρώτη κιόλας μέρα που ήρθε στη ζωή.

Σήμερα, Τρίτη 18/4, το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τρέχουν. Την επιστροφή τους από το νησί

μάθαμε μέσα από τα stories της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και δημοσιεύουν καθημερινά διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή τους και το πώς περνάνε.

Μάλιστα, ο τρυφερός μπαμπάς ανέβασε πριν από λίγες ώρες ένα πολύ τρυφερό και ξεχωριστό βίντεο με τον γιο του. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο, στο οποίο είναι ξαπλωμένος μαζί με τον μικρό του πρίγκιππα στον καναπέ του σπιτιού της.

Σε αυτό, ακούγεται ο μικρούλης να προσπαθεί να πει τα πρώτα του «λογάκια». Μάλιστα, ο μπαμπάς Αλεξάνδρου φαίνεται στο βίντεο αυτό να λιώνει ακούγοντας τον γιο του που προσπαθεί να μιλήσει. «Ξεκινήσαμε να μιλάμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/04/230418233556_F14CA863E89B90AC79680410B33589A5_video_dashinit.mp4

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: Βασάλος κατά Πρίαμου -«Έχει πει ψέματα για μένα. Κάνω παρέα μαζί του, αλλά…»

Χρήστος Χολίδης: Βρήκε την μηχανή που του έκλεψαν -«Σας είπα ότι θα σας βρω…»

Άντζελα Γκερέκου: Το συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο της Κατερίνας Χέλμη -«Πριν λίγο καιρό που βρεθήκαμε…»

Keywords
Τυχαία Θέματα