Άγιος Βαλεντίνος: 7 street looks που θα σε εμπνεύσουν για την Ημέρα των Ερωτευμένων

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου και σήμερα σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με κόκκινα street looks που θα σε εμπνεύσουν για το αυριανό σου look. Το κόκκινο είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα της ημέρας και είναι αυτό που θα φορεθεί περισσότερο.

Αν έχεις ένα κόκκινο κοστούμι στην ντουλάπα σου, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να το φορέσεις. Η Gabrielle Caunesil συνδυάζει το βελούδινο κοστούμι της με μαύρες γόβες και ολοκληρώνει το look

με μπορντό κραγιόν.

To Chanel κόκκινο σύνολο της fashionista είναι ό,τι πρέπει για αυτή τη μέρα. Αν έχεις χρόνο να πας στα καταστήματα θα σου πρότεινα να επενδύσεις σε μια κόκκινη ολόσωμη φόρμα ή boiler suit που θα φορέσεις αύριο αλλά και σε πολλές άλλες περιστάσεις.

Το κόκκινο πουλοβεράκι είναι σταθερή αξία και είναι ένα κομμάτι που υπάρχει σχεδόν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Μια ωραία ιδέα για τέλειο outfit Βαλεντίνου είναι να συνδυάσεις το πουλόβερ σου με τζιν φούστα και μποτάκια.

Η Denisa Palsha επιλέγει ένα Dolce & Gabbana σύνολο και ολοκληρώνει το look της με μπλε γυαλιά ηλίου, χρυσές μπότες και κόκκινο τσαντάκι του αγαπημένου οίκου.

Η γνωστή τραγουδίστρια Kelsea Ballerini φοράει το sequin κοστούμι της με λευκές γόβες και χρυσά κοσμήματα.

Ένα νέο trend που έχει κάνει την εμφάνισή του είναι η φούστα που φοριέται πάνω από παντελόνι. Για αύριο συνδύασε το ροζ παντελόνι σου με μια κόκκινη φούστα από πάνω και είσαι έτοιμη.

Η Nina Sandbech φοράει το τζιν παντελόνι της με ένα κόκκινο μπούστο και κόκκινο puffer jacket και κερδίζει τις εντυπώσεις.

© Claudio Lavenia/ Edward Berthelot /Raimonda Kulikauskiene/ Daniel Zuchnik/ Christian Vierig/ Jeremy Moeller/ Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Ανοιξιάτικες φούστες με χειμερινά looks: Είναι η Νο1 τάση του εξωτερικού

Υπάρχει ένα jacket που αγαπάνε όλες οι influencers- Πώς θα το φορέσεις;

15 παλτό κάτω των 120€ που έχουμε ερωτευτεί σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα