Λούκας Γιώρκας: «Δε σκοπεύω να βγω με τηλεβόα και να ανακοινώσω τον γάμο μου, αλλά…»

Ο Λούκας Γιώρκας τα τελευταία χρόνια βρίσκεται μια πολύ όμορφη και ήρεμη φάση στην προσωπική ζωή του, μιας και έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Βασιλικής Σαλαμπάση. Το ζευγάρι μετράει δύο χρόνια σχέσης και, μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει ότι είναι πολύ κοντά στον γάμο.

«Είμαι ένα βήμα πριν από τον γάμο. Όταν φτάσω πολύ κοντά θα το πούμε. Όταν θα έρθει η στιγμή που θα βάλω το σμόκιν μου και θα πάω, θα το ξέρετε», είχε εξομολογηθεί

ο Λούκας Γιώρκας στις τηλεοπτικές κάμερες πριν από λίγο καιρρό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ!, ο τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και αναμένεται να παντρευτούν.

Μετά από αυτή την είδηση, η κάμερα του «Mega Καλημέρα» και η Βασιλική Μπασιούρη συνάντησαν τον Λούκα Γιώρκα στα γυρίσματα του νέου του video clip για το τραγούδι «Σ’ ευχαριστώ», όπου ρωτήθηκε σχετικά με τον εν λόγω δημοσίευμα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους ανθρώπους που τον έχουν βοηθήσει στον χώρο.

«Όταν ακούω τη λέξη “ευχαριστώ” αυθόρμητα απευθύνομαι στον Θεό. Όταν αναλογίζομαι τι μου λείπει, εκεί συνειδητοποιώ ότι δε μου λείπει τίποτα. Έχω γνωρίσει ανθρώπους σε αυτόν τον χώρο που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Ο Δημήτρης Μητροπάνος ήταν για μένα ένα πρότυπο καλλιτεχνικό που όταν δουλέψαμε μαζί έγινε και προσωπικό. Πολύ με έχουν βοηθήσει και ο Γιώργος Λύρας με την Πέγκυ Ζήνα. Υπήρξε στιγμή που ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω και ο Γιώργος Λύρας με επανέφερε», είπε αρχικά.

Όσο για τον επικείμενο γάμο, ο ίδιος είπε: «Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής μου, δημιουργική και σχεδιάζουμε με τη σύντροφό μου τα επόμενα βήματα. Θεωρώ ότι το πλήρωμα του χρόνου για οτιδήποτε έρχεται και θέλω να εύχομαι στον εαυτό μου να είναι κοντά το δικό μας. Δε σκοπεύω να βγω με τηλεβόα και να ανακοινώσω τον γάμο μου αλλά δε θα τον κάνω και μυστικά. Ένα χαρμόσυνο γεγονός μυστικά δε γίνεται».

Διαβάστε ακόμα:

Ανθή Βούλγαρη: Απαντά για την παράταση μιας ώρας στην «Κοινωνία Ώρα Mega»

Survivor All Star: «Καταρρέει» στο αποψινό συμβούλιο η Μελίνα Μεταξά -Βίντεο

Ξυλοδαρμός μοντέλου από γνωστό Dj: Ο λόγος που δεν πήγε στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό

Keywords
Τυχαία Θέματα