Ανθή Βούλγαρη: Απαντά για την παράταση μιας ώρας στην «Κοινωνία Ώρα Mega»

Μία μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμα του Mega θα δούμε από τις 20 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, το «Mega Καλημέρα» πρόκειται να αλλάξει ώρα, καθώς η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» αυξάνεται σε διάρκεια ενόψει πολιτικών εξελίξεων.

Για τον λόγο αυτό, η εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη θα μεταδίδεται καθημερινά από τις 05:00 μέχρι τις 09:00, ενώ αμέσως μετά θα παίρνει τη σκυτάλη η Ελεονώρα Μελέτη.

Μετά

την σχετική ανακοίνωση του σταθμού, η Ανθή Βούλγαρη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη Χριστίνα Βουδούρη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός, στον ανταγωνισμό που υπάρχει αλλά και στη συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο τα πάμε υπέροχα. Είναι ο φίλος μου, το έτερόν μου ήμισυ το τηλεοπτικό. Πρέπει να κρατιέται μια ισορροπία όπως γίνεται και στα ζευγάρια. Όταν τσαντίζεται ο Ιορδάνης πρέπει να είμαι πιο ήρεμη εγώ, και όταν τσαντίζομαι εγώ είναι πιο ήρεμος εκείνος. Η εκπομπή από την επόμενη Δευτέρα θα πάρει παράταση μια ώρα, θα είναι μέχρι τις 9 γιατί έχουμε μπει ήδη σε μια εκλογική τροχιά. Γι’ αυτό το λόγο θα έχουμε μια ώρα παραπάνω», είπε αρχικά.

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει και πάλι στην ψυχαγωγία, απάντησε: «Γιατί να μην επιστρέψω στην ψυχαγωγία; Το έχω πει πάρα πολλές φορές ότι όταν είσαι δημοσιογράφος ή παρουσιαστής, είσαι σε όλα. Σε κάποιους ταιριάζει περισσότερο η ενημέρωση και σε άλλους η ψυχαγωγία. Έτσι όπως έχει γίνει τον τελευταίο καιρό, και η ψυχαγωγία κάνει ενημέρωση. Πρέπει να φύγουν αυτές οι ταμπέλες κάποια στιγμή».

Όσο για την συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, η Ανθή Βούλγαρη είπε ότι «θα θέλαμε να συνεχίσουμε και του χρόνου… Ο ανταγωνισμός μου αρέσει, δε με φοβίζει. Καλώς υπάρχει γιατί μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι… Θα ήθελα να γεράσω με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star: «Καταρρέει» στο αποψινό συμβούλιο η Μελίνα Μεταξά -Βίντεο

Ξυλοδαρμός μοντέλου από γνωστό Dj: Ο λόγος που δεν πήγε στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό

Γιώργος Θεοφάνους: Η αποκάλυψη για τη διακοπή της συνεργασίας του με τη Δέσποινα Βανδή -«Αποφάσισε να να κλείσει τον κύκλο και να δουλέψει με…»

Keywords
Τυχαία Θέματα