«Αυτό που προβλήθηκε στο “The Voice” δεν ήμουν εγώ»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η τραγουδίστρια που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την πρόσφατη συνεργασία της με την Άννα Βίσση στο κομμάτι με τίτλο «Αίμα».

Ο λόγος για την Daphne Lawrence, η οποία συμμετείχε στο «The Voice» την χρονιά του 2015 αλλά πολλοί δε θυμούνται, καθώς έχει αλλάξει πολύ από τότε. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία της στον διαγωνισμό μουσικής, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις κρίσεις πανικού που την ταλαιπώρησαν στο παρελθόν.

Όσα είπε η Daphne
Larence για το «The Voice», τις κρίσεις πανικού και την Άννα Βίσση

«Πειραματίζομαι με την εμφάνισή μου. Στο Λύκειο άλλαζα κάθε μέρα μαλλί, έπαιρνα μόνη μου βαφές και ντεκαπάζ. Τα είχα κάνει μωβ, μπλε, πράσινο», δήλωσε αρχικά η Daphne Lawrence.

Και συνέχισε: «Για το καλοκαίρι έχουμε την περιοδεία με την Άννα Βίσση και θα κάνω και κάποια δικά μου live. Την αγαπώ πολύ. Στο “Αίμα” ήρθε η Άννα στο στούντιο, μας το έδειξε έτσι όπως ήταν και ξεκινήσαμε να κάνουμε μόνο τη μουσική παραγωγή. Μετά σιγά-σιγά λέει: μήπως να βάλω και μία κοπέλα να ραπάρει λίγο; Έγραψα το κουπλέ μέσα σε 10 λεπτά από τον ενθουσιασμό μου και βγήκε το κομμάτι έτσι όπως το ξέρουμε».


Όσο για την εμπειρία της στο «The Voice», η Daphne Lawrence εξομολογήθηκε ότι «λίγο μετά το Voice δεν ήθελα τόσο πλέον να τραγουδάω μπροστά σε κόσμο. Ήθελα να τραγουδάω στο δωμάτιο, να γράφω στο δωμάτιο και να τα κάνω όλα για μένα. Είχα απογοητευτεί με κάποια πράγματα, ένιωθα ότι δεν ήμουν εγώ ακριβώς αυτή που προβλήθηκε στην τηλεόραση. Ήθελα λίγο να κάνω το δικό μου στυλ».

Τέλος, αποκάλυψε πως «όταν πιέζομαι πάρα πολύ, είμαι οριακά να πάθω κρίση πανικού. Έχω πάθει αρκετές. Έχανα την επαφή με το περιβάλλον, δεν ανέπνεα καλά. Ευτυχώς δεν έχω πλέον τόσες κρίσεις».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Στον τάφο του η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη εννέα μέρες μετά από τον θάνατό του

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βόμβα» από Κούγια – «Πάσχει από γονιδιακό νόσημα, μπορεί να σχετίζεται με τον θάνατο των παιδιών της»

Στάθης Σχίζας: Μιλάει πρώτη φορά για τη συνάντηση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου -«Υπήρχε αμηχανία»

Keywords
Τυχαία Θέματα