Αφέλειες και σπυράκια στο μέτωπο; Έχουμε τη λύση!

Οι αφέλειες είναι όμορφες χειμώνα και καλοκαίρι όμως μαζί με αυτές έρχονται και μπελάδες. Όχι, όχι, δεν μιλάμε για τα προβλήματα του styling, για αυτά έχεις βρει λύση και έχεις συμβιβαστεί. Μιλάμε για τα σπυράκια στο μέτωπο που γίνονται περισσότερα κάθε καλοκαίρι…

Ο λόγος είναι η ζέστη και οι ρύποι, το μακιγιάζ και η σκόνη, η λιπαρότητα και τα προϊόντα που

χρησιμοποιείς… όλα παίζουν τον ρόλο τους αλλά η λύση είναι απλή και περιλαμβάνει 2 βήματα. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι η καθαριότητα. Δεν γίνεται να αφήνεις το πρόσωπο και τα μαλλιά σου άλουστα και να περιμένεις να μην έχεις σπυράκια. Ναι, εννοούμε κάθε μέρα. Για το πρόσωπο είναι αυτονόητο και τώρα το καλοκαίρι είναι αυτονόητο και για τα μαλλιά. Δεν με νοιάζει πόσο βαριέσαι ή πόσο σου πέτυχε το styling! Για να μην έχεις σπυράκια πρέπει να λουστείς.

Το δεύτερο είναι το τι χρησιμοποιείς για την καθαριότητα! Αυτή την περίοδο χρειάζεσαι προϊόντα με σαλυκιλικό οξύ για να καταπολεμήσεις τα σπυράκια και τα βαξτήρια που τα προκαλούν. Χρειάζεσαι λοιπόν ένα καλό καθαριστικό με σαλυκιλικό οξύ και για 100% επιτυχία, μαντηλάκια με σαλυκιλικό οξύ για καθαρισμό και προστασία on the go.

Αν τα κάνεις αυτά θα μας ευγνωμονείς! Έχεις λόγο να μην τα κάνεις;

Διάβασε ακόμα:

H The Body Shop μαζεύει υπογραφές για να σταματήσει τα πειράματα σε ζώα!

Έφυγες για τριήμερο; Πάρε μαζί σου Vicks!

Αυτή είναι η σωστή σειρά για την πρωινή και την βραδινή σου περιποίηση

The post Αφέλειες και σπυράκια στο μέτωπο; Έχουμε τη λύση! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα