Η διάσημη blogger Rachel Parcell μας δείχνει 10 τρόπους για να φορέσουμε το λευκό

H Rachel Parcell είναι ίσως η πιο διάσημη μαμά blogger με σχεδόν ένα εκατομμύριο followers στο instagram και ένα πολύ πετυχημένο blog, το Pink Peonies.

H όμορφη Rachel έχει δύο παιδάκια και παρ’όλα αυτά έχει καταφέρει να έχει ένα εκπληκτικό σώμα και ένα ακόμα πιο εκπληκτικό στιλ. Η διάσημη blogger

αγαπάει το κομψό στιλ και τα ανοιχτά χρώματα και σπάνια θα τη δούμε να ποζάρει με πιο αθλητικό στιλ. Στις παρακάτω φωτογραφίες επέλεξα δέκα εμφανίσεις της όμορφης Mrs Pink Peonies, οι οποίες όλες έχουν να κάνουν με το λευκό χρώμα. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα χρώμα που αγαπάμε πολύ το καλοκαίρι και μας αρέσει αν το συνδυάζουμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

#Ένα απλό λευκό φόρεμα συνδυασμένο με ψηλοτάκουνα σανδάλια είναι ό,τι πρέπει για αυτή την εποχή.
Extra Detail! To καφέ χρώμα είναι μια απόχρωση που κάνει απίστευτη αντίθεση με το λευκό. Η Rachel επιλέγει ένα καφέ essenger τσαντάκι το οποίο κρατάει στο χέρι σαν φάκελο (ένα στιλ που είναι ήδη τάση στο εξωτερικό).

#Το ροζ είναι ένα χρώμα που συνδυασμένο με λευκό δείχνει πολύ girly!
Extra Detail! Αν δεν το έχεις παρατηρήσει ακόμα στο αποκαλύπτω εγώ: Φέτος είναι η χρονιά των statement tops. Τα μπλουζάκια φέτος παύουν να είναι μίνιμαλ και απλά…και οι σχεδιαστές αποθεώνουν τα πιο ογκώδη, περίεργα, textured tops.

#To ίδιο λευκό σκισμένο τζιν το φοράει πιο casual με φλατ σανδάλια (βλέπε εικόνα παραπάνω) και πιο σικ με σέξι ψηλοτάκουνα πέδιλα και denim shirt (βλέπε εικόνα παρακάτω).
Conclusion! Ένα λευκό σκισμένο τζιν θα σου φανεί πολύ χρήσιμο φέτος.

#Το λευκό στην παραλία είναι η καλύτερη χρωματική επιλογή που μπορείς να κάνεις.
Tip! Μην ξεχνάς πως το look παραλίας είναι φέτος ακόμα πιο high (↥) και μάλιστα μας εμπνέει και στο καθημερινό μας look.

#Tα καρό υφάσματα είναι must και τα αγαπώ ιδιαίτερα σε παλ αποχρώσεις, όπως το φοράει και η Rachel.
Extra Detail! H Rachel φοράει μόνο το μπροστινό μέρος της μπλούζας της μέσα από το παντελόνι και αυτή είναι μια τάση styling που θα δεις να κυκλοφορεί πολύ.

#Συνδύασε αποχρώσεις που είναι πολύ κοντά στο λευκό, όπως κάνει και η διάσημη blogger.
Tip! Τα χρυσά αξεσουάρ είναι και φέτος πολύ δημοφιλή! Όσο πιο λεπτεπίλεπτα και διακριτικά τόσο πιο όμορφα και σικάτα είναι.

#Βaby blue top, άσπρη φούστα και nude πεδιλάκια: Ο τέλειος καλοκαιρινός συνδυασμός!
Ένσταση! Το κόκκινο κραγιόν χαλάει λίγο την ομοιομορφία σε αυτό το σύνολο και προσωπικά θα προτιμούσα μια πιο «γλυκιά» απόχρωση.

#Το total white look είναι πάντα καλοδεχούμενο τους καλοκαιρινούς μήνες.
Tip! Πέδιλα με παρόμοιο δέσιμο με αυτό της παρακάτω φωτογραφίας κολακεύουν το πόδι και το δείχνουν πιο «μαζεμένο».

#Μια από τις λίγες φορές που βλέπουμε την Rachel με τόσο καθημερινό στιλ.
Fashion tip! Οι τζιν βερμούδες φέτος είναι must!

#Λευκό και κίτρινο συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους!
Extra Detail! Τα βλέπεις αυτά τα παντοφλάκια; Σίγουρα σου θυμίζουν κάτι και πολύ πιθανόν να έχεις ήδη ένα παρόμοιο ζευγάρι στην παπουτσοθήκη σου. Αν δεν έχεις τώρα είναι η εποχή για να αποκτήσεις ένα ζευγάρι καθώς φέτος θα φορεθούν και πάλι πολύ!

The post Η διάσημη blogger Rachel Parcell μας δείχνει 10 τρόπους για να φορέσουμε το λευκό appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα