Προβλέψεις Κυριακή 4 Ιουνίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η Κυριακή ξεκινά με καλύτερη διάθεση από ότι τις τελευταίες ημέρες. Λαμβάνετε ευχάριστα νέα για ένα θέμα που σας απασχολεί, ενώ η συζήτηση με ένα δικό σας άνθρωπο φέρνει θετικές εξελίξεις. Η μέρα θα έχει συναντήσεις και κοινωνικές συναναστροφές, όμως μέσα από αυτές αντιλαμβάνεστε πως δεν ταιριάζετε με όλους και τελικά είστε πολύ επιλεκτικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

(20/4 – 20/5)
Η μέρα θα φέρει συναντήσεις με φίλους και καλή παρέα και θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε από την πίεση και τα άγχη των τελευταίων ημερών που σας είχαν, έστω και στιγμιαία, καταβάλει ψυχολογικά. Ένα οικογενειακό θέμα που εξακολουθεί να σας απασχολεί έντονα, έχει θετικές εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η προσωπική σας ζωή είναι ένα πεδίο στο οποίο πρέπει να επενδύσετε περισσότερο χρόνο για να επέλθει η ισορροπία που τόσο απαραίτητη είναι στη ζωή σας, καθώς σας κάνει πιο δημιουργικούς. Κάποιες νέες επαγγελματικές ευκαιρίες εμφανίζονται, αλλά ζυγίστε προσεκτικά τις κινήσεις σας, μην μπείτε σε διαδικασίες στις οποίες μπορεί να ρισκάρετε να χάσετε χρήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μια αποκάλυψη σας κάνει να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα και δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα που σας απασχολούσαν. Κάντε ένα restart στη σχέση σας με ανθρώπους που απομακρυνθήκατε χωρίς ουσιαστικό λόγο και μην αφήνετε τρίτους να επηρεάσουν σημαντικές αποφάσεις στις οποίες εσείς πρέπει να έχετε την τελευταία λέξη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Κάποιοι από εσάς θα οργανώσετε εκδρομές και αποδράσεις για τη σημερινή μέρα, αλλάζοντας παραστάσεις και ανανεώνοντας τη διάθεσή σας. Η ασυνεννοησία μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις, γι αυτό προσπαθήστε να είστε απολύτως ξεκάθαροι στις κουβέντες σας. Η μέρα μπορεί να φέρει μικροεντάσεις και στις ερωτικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Έχετε αγωνίες για τις εξελίξεις, καθώς τα επαγγελματικά έχουν πολλές νέες προοπτικές και είστε σε συζητήσεις για τις οποίες θα πρέπει σύντομα να πάρετε αποφάσεις. Προσπαθήστε, όμως, να αδειάσετε το μυαλό σας και να απολαύσετε χαλαρές στιγμές με δικούς σας ανθρώπους σήμερα. Με καθαρή σκέψη θα πάρετε και πιο σωστές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η Σελήνη στο ζώδιό σου ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα που ήταν λίγο θολά μέχρι σήμερα και συνειδητοποιείτε ποιοι είναι πραγματικά εκείνοι που σας σέβονται και σας νοιάζονται και ποιοι εκείνοι που προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν. Οι αληθινοί φίλοι να θυμάστε πως χαίρονται με τις χαρές σας και δεν ζηλεύουν την εξέλιξή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η Σελήνη στο Ζυγό φέρνει μια διάθεση απολογισμού. Έχετε την ανάγκη να διεκδικήσετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, τις αγαπημένες σας ασχολίες και τους πιο αγαπημένους σας ανθρώπους. Φροντίστε να μην κάνετε έξοδα που δεν είναι απαραίτητα και αποφύγετε κακοτοπιές και μικροζημιές που μπορεί να κοστίσουν σε χρήμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μια νέα προοπτική εργασιακή έχει αρχίσει να διαφαίνεται στο προσκήνιο, αλλά μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις αν δεν νιώθεις σιγουριά, δώσε παράταση χρόνου για να επεξεργαστείς καλύτερα δεδομένα. Μην ξεχνάς πως όλα είναι θέμα timing και έχεις καλή αίσθηση της «σωστής στιγμής» οπότε άκου το ένστικτό σου. Στα προσωπικά σου δείξει πιο χαλαρός και καλοδιάθετος και αυτό θα φέρει τις εξελίξεις που επιθυμείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Έχεις πολλές αγωνίες και άγχη που ίσως μεταφράζονται σε ψυχοσωματικά συμπτώματα. Ουσιαστικά θα πρέπει να βρεις ευκαιρίες για να αποσυμπιεστείς και να ξεκουραστείς. Το στρες είναι δεδομένο για τους περισσότερους αυτές τις ημέρες, αλλά θα πρέπει να το διοχετεύσεις δημιουργικά και να μην το αφήσεις να σε μπλοκάρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
H εξέλιξη και η βελτίωση στο αντικείμενό σου είναι αυτό πάνω στο οποίο προσπαθείς και επενδύεις τον τελευταίο καιρό και σιγά, σιγά θα αρχίσεις να θερίζεις αυτά που τόσο καιρό έσπειρες. Μια νέα γνωριμία μπορεί σταδιακά να εξελιχθεί σε κάτι πιο σταθερό στη ζωή σου –μην επηρεάζεσαι από τη γνώμη τρίτων, αλλά μην κλείνεις και τα αυτιά σου σε όσα σου λένε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η Σελήνη στο Ζυγό φέρνει κάποια ξεκαθαρίσματα που σε κάνουν να ανακουφιστείς –ακόμα κι αν στην αρχή δεν σου είναι πολύ ευχάριστα. Οικογενειακά θέματα σε προβληματίζουν, μάλιστα είναι πιθανό να βρεθείς ξαφνικά σε ρόλο διαιτητή. Η ψυχραιμία και οι χαμηλοί τόνοι θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Κυριακή 4 Ιουνίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα