To καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου..σύμφωνα με το ζώδιό του

Σε μια εβδομάδα περίπου θα γιορτάσουμε την ημέρα των ερωτευμένων και αν θέλεις να κάνεις κάποια έκπληξη στον αγαπημένο σου καλό είναι να την προγραμματίσεις από τώρα. Γι’αυτό και σήμερα σου έχουμε μια λίστα με τα ιδανικά δώρα για κάθε ζώδιο, ώστε να πάρεις μια γεύση για το τι μπορεί να αρέσει στον καλό σου.

#Κριός
Ο Κριός λατρεύει τον αθλητισμό και δεν θα υπάρξει καλύτερο δώρο για αυτόν από εισιτήρια για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Επειδή όμως λόγω COVID αυτό δεν μπορεί να συμβεί μπορείς

να αγοράσεις μια εμφάνιση της ομάδας του για σένα και να τον υποδεχτείς έτσι στο σπίτι.

#Ταύρος
Ο Ταύρος λατρεύει τις πολυτέλειες και έτσι θα αγαπήσει και θα εκτιμήσει πολύ και το ακριβό πουκάμισο που θα του κάνεις δώρο.

#Δίδυμος
Ο Δίδυμος λατρεύει τα ταξίδια και δυσκολεύεται πολύ που δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω της πανδημίας. Χάρισέ του έναν ταξιδιωτικό οδηγό της χώρας που θέλει να επισκεφτεί περισσότερο.

#Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι σπιτόγατοι και θα εκτιμήσουν πολύ το να τους μαγειρέψεις το αγαπημένο τους φαγητό στο σπίτι.

#Λέων
Ο Λέων λατρεύει τα ταξίδια και του λείπουν πολύ! Κλείσε εισιτήρια για τον επόμενο χρόνο, εκτύπωσέ τα και χάρισέ του τα! Θα πάθει πλάκα!

#Παρθένος
Ο Παρθένος έχει αδυναμία στην υγιεινή ζωή και θα του άρεσε αν του έκανες δώρο κάποια συσκευή που θα τον βοηθήσει να παραμείνει υγιής.

#Ζυγός
Πάρε σε έναν Ζυγό ένα κατοικίδιο και θα σε λατρέψει.

#Σκορπιός
Ο Σκορπιός λατρεύει να απαντάσει σε ερωτήσεις γνώσεων και έτσι θα του άρεσε πολύ ένα επιτραπέζιο παιχνίδι ή ένα παιχνίδι ερωτήσεων για το Play Station.

#Toξότης
Οι Τοξότες λατρεύουν τα road trips. Καθώς όμως δεν μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι τώρα μπορείς να οργανώσεις ένα ταξίδι για το μέλλον και να του το κάνεις δώρο.

#Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως αγαπάει επίσης τα επιτραπέζια παιχνίδια και ό,τι και αν του πάρεις θα το εκτιμήσει δεόντως.

#Υδροχόος
Ο Υδροχόος είναι κοινωνικό ζώδιο και του αρέσει να βρίσκεται με κόσμο. Κανόνισε μια μίνι συγκέντρωση με τους 2-3 αγαπημένους του φίλους και να είσαι σίγουρη πως θα το εκτιμήσει πολύ.

#Ιχθύς
Ο Ιχθύς λατρεύει τη μουσική και του στοιχίζει πολύ που δεν μπορεί να πάει σε συναυλίες. Μπορείς λοιπόν να του κάνεις δώρο εισιτήρια για ένα online κονσέρτο.

Διαβάστε ακόμα: Ημερήσιες προβλέψεις Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021!

Aυτά τα 3 ζώδια θα δεχτούν σύντομα μια επίσκεψη…από κάποιον πρώην τους!

Ζώδια: Να τι πρέπει να προσέξετε τον Φεβρουάριο!

Keywords
Τυχαία Θέματα