Τα δύο συλλεκτικά κραγιόν της Rosie Huntington-Whiteley έχουν τις αποχρώσεις που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σας!

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι μία από τις μεγάλες αδυναμίες μας εδώ στο Fay’s book. Την ακολουθούμε τόσο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όσο και στο κανάλι της στο You Tube.

Κάθε video είναι και μία έκπληξη αφού το γνωστό μοντέλο αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της ομορφιάς της αλλά

και τα προϊόντα που υπάρχουν στο μπάνιο και το νεσεσέρ της. 

Έχει άλλωστε πάντα στο πλάι της τους διασημότερους experts ενώ το μακιγιάζ της έχουν επιμεληθεί οι διασημότεροι και πιο ταλαντούχοι make up artists.

Είναι εκείνοι που της έχουν μάθει τα πιο έξυπνα tricks καθώς και όλα όσα πρέπει να κάνει ώστε να χαρίζει στο δέρμα της απίθανη, φυσική λάμψη. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη υπέροχο νέο. Δημιούργησε 2 κραγιόν, σε συνεργασία με το brand La Rouge Bouche που είναι σίγουρο πως θα λατρέψετε. Επέλεξε τις αγαπημένες τις αποχρώσεις. Εκείνες που προτιμά να φορά τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις επίσημες εμφανίσεις της.

“Αποφάσισα να δημιουργήσω μια nude απόχρωση που να μοιάζει με τη φυσική των χειλιών μου αλλά και ένα κλασικό και chic κόκκινο για το βράδυ. Είναι τα δύο χρώματα που αγαπάω και τονίζουν την αυτοπεποίθηση μου. Θα κυκλοφορήσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μεν αλλά είναι κατάλληλα για όλο το χρόνο και συνδυάζονται με όλα τα looks” λέει η Whiteley.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

Αν και δεν διατίθεται στη χώρα μας το συγκεκριμένο brand, οι δύο αποχρώσεις που προτείνει η Rosie πρέπει να υπάρχουν μόνιμα στο νεσεσέρ σας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Το νέο pixie της Rihanna είναι απλά τέλειο! Μήπως ήρθε η ώρα να το σκεφτείτε σοβαρά;

Nail stickers: Ο πιο εύκολος τρόπος να αναβαθμίσετε το μανικιούρ σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Keywords
Τυχαία Θέματα