Survivor 2: Δείτε την αίτηση που συμπληρώνουν όσοι επιθυμούν να μπουν στο παιχνίδι

To Survivor αποτέλεσε φαινόμενο για την ελληνική τηλεόραση καθώς σημείωνε καθημερινά υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Μαχητές και Διάσημοι ανταμείφθηκαν επαγγελματικά για την επιλογή τους να συμμετέχουν στο παιχνίδι επιβίωσης καθώς το κασέ τους εκτοξεύτηκε ενώ τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω τους εδώ και καιρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, οι αιτήσεις συμμετοχής στο Survivor 2 έχουν αγγίξει τις 50.000! Όπως θα δείτε και μόνοι σαν η αίτηση δεν περιορίζεται μόνο

στην συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων. Όσοι επιθυμούν να συμπληρώσουν τη φόρμα καλούνται να απαντήσουν και σε κάποιες ερωτήσεις γενικού περιεχομένου – κρίσεως. Το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει κάποιος στη ζωή του, ο λόγος που θέλει να μπει στο Survivor αλλά και το πως θα χειριζόταν το οικονομικό έπαθλο σε περίπτωση που κατακτούσε την πρώτη θέση είναι μόνο μερικά από αυτά που ολοκληρώνουν το προφιλ του στην αίτηση!

Αυτό είναι το πρώτο στάδιο καθώς μετά ακολουθεί οντισιον στους υποψήφιους που ξεχώρισαν με τις απαντήσεις τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο υποψήφιος που θα περάσει από οντισιόν συστήνεται να φορέσει ό,τι πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό υπάρχει στην γκαρνταρόμπα του προκειμένου να μείνει ανεξίτηλος στις μνήμες αυτών που θα παρευρίσκονται στη συνέντευξη!

Δείτε την φόρμα υποβολής αίτησης για το Survivor:

Keywords
Τυχαία Θέματα