Snik: Η απάντηση για τον καβγά στη Θεσσαλονίκη -«Ήρθαν 20 άτομα και σήκωσαν χέρι…»

Λίγο καιρό μετά τον μεγάλο καβγά και το ξύλο που έπεσε σε live του στην Κατερίνη, ένα νέο περιστατικό ήρθε στην δημοσιότητα με πρωταγωνιστή τον Snik. Συγκεκριμένα, ο γνωστός τράπερ φαίνεται πως διαπληκτίστηκε με μία ομάδα ανθρώπων σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, όταν του επιτέθηκαν και τον κατέγραψαν σε βίντεο.

Πριν από λίγες ώρες, ο Snik

δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από βίντεο, μέσα από τα θέλησε απαντήσει για το συμβάν στη συμπρωτεύουσα.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/09/220913183948_video-e17d63d2-c271-4fe6-8389-68fbd33bc180-1663080734.mp4

“Μάγκες καλησπέρα! Τι λέει; Έχω πάρει πολλά μηνύματα για ένα σκηνικό που έγινε Σαλόνικα, που καθόμουν εγώ και ένας φίλος μου και ήρθαν 20 άτομα και σήκωσαν χέρι… Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για τσακωμούς, για beefs από το ίντερνετ. Έχει καταντήσει αηδία η φάση. Σε όσους νοιαστήκαν αν είμαι καλά και το τι έγινε, ένα μεγάλο ευχαριστώ. All good και τα λέμε 15 του μήνα στο Λονδίνο. Και όσο περί βίντεο, περί φωτό, αν νομίζετε πως θα με κουνήσετε έστω και λίγο, τόσα χρόνια δεν με έχετε κουνήσει. Είστε πάρα πολύ γελασμένοι. Έχουμε και εμείς βίντεο με τα φιλαράκια σου και τα καμώματά σου. Don’t worry… Και κάτι τελευταίο. Δεν είναι τυχαίο πως μετά τα βραβεία έχουν γίνει τόσοι τσακωμοί τυχαία σε μαγαζιά. Μπορείτε να σκεφτείτε μόνοι σας. “Karma is a b*tch”, όμως”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Snik.

Διαβάστε επίσης:

Σάββας Σαλίπας: Θυμάστε τον Γιαννάκη από το «Ευτυχισμένοι Μαζί»; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα

Βασιλιάς Κάρολος: Τα πρησμένα δάχτυλά του προκαλούν ανησυχία για την υγεία του -Βίντεο

Χρήστος Σαντικάι για Λάουρα Νάργες: «Είναι έτοιμη να γεννήσει, έχω ειδοποιήσει τον μάνατζέρ μου…»

Keywords
Τυχαία Θέματα