Snik: Η απάντηση για τον άγριο καυγά στην Κατερίνη – «Είναι λογικό να μην μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια»

Μία απρόσμενη τροπή είχε μία live εμφάνιση του Snik σε club της Κατερίνης το βράδυ της Τετάρτης 31/8, καθώς δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση ανάμεσα σε θαμώνες του μαγαζιού και στον καλλιτέχνη, με αποτέλεσμα να πέσει άγριο ξύλο και να προκληθεί πολύ μεγάλη αναστάτωση.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που έχουν δημοσιευτεί στα social media, η κατάσταση

στο club ξέφυγε, με τους εμπλεκόμενους στο συμβάν να ανταλλάσσουν μπουνιές, κλωτσιές και να πετούν καρέκλες κι άλλα αντικείμενα. Τόσο ο Snik όσο και οι φίλοι του συμμετείχαν στον καυγά, με τις εικόνες που κυκλοφορούν να προκαλούν σοκ.

Το απόγευμα της Πέμπτης 1/9, ο Snik αποφάσισε να τοποθετηθεί επί του θέματος και να εκφράσει τη θέση του για το τι συνέβη κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής εμφάνισής του. Ο γνωστός καλλιτέχνης υποστήριξε πως ενώ βρισκόταν στη σκηνή, δέχτηκε επίθεση με μπουκάλια και αντέδρασε.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/09/220901184003_1snik.mp4https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/09/220901184017_2snik.mp4

Η απάντηση του Snik

«Καλησπέρα μάγκες, καλό μήνα! Ξύπνησα τώρα και είδα ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, όταν μια παρέα από κάτω – όσο κάνω τη δουλειά μου – μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδε αυτές εικόνες και καλό μήνα».

Διαβάστε ακόμα:

 Σωτήρης Τσαφούλιας: «Στο πλοίο θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί, κρατήθηκα τελευταία στιγμή»

 Ελένη Τσολάκη: Το «Open Weekend» επιστρέφει! Η ανακοίνωση για τους συνεργάτες της

 Σασμός: Οι πρωταγωνιστές στα παρασκήνια των γυρισμάτων – Νέες φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα