Ευγενία Δημητροπούλου: Η 2χρονη κόρη της πήγε για πρώτη φορά στο σχολείο

Πολύ σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για την Ευγενία Δημητροπούλου και τον σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη, καθώς η κόρη τους πήγε για πρώτη φορά στο σχολείο. Από σήμερα ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή της 2χρονης Εύας, αφού θα ενταχθεί σε ένα νέο περιβάλλον, θα γνωρίσει φίλους και θα μάθει καινούργια πράγματα.

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε η Ευγενία Δημητροπούλου,

δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από το αυτοκίνητο, στην οποία μας δείχνει την σχολική τσάντα της κορούλας της. «Πρώτη μέρα στο σχολείο», ήταν το σχόλιο της ηθοποιού στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της.

Τους τελευταίους μήνες η καθημερινότητα της Ευγενίας Δημητροπούλου και του Στέλιου Βλατάκη έχει αλλάξει ριζικά, αφού πρωταγωνίστρια αυτής αποτελεί πλέον η κόρη τους. Η μικρή ήρθε στη ζωή τους τον περασμένο Δεκέμβριο, καθώς την υιοθέτησαν από από τη Σιέρρα Λεόνε. Από τότε, οι τρεις τους είναι αχώριστοι!

Η Ευγενία Δημητροπούλου είναι μια υπερήφανη μαμά, που καμαρώνει την κόρη της μέρα με τη μέρα να μεγαλώνει και να αποκτά τη δική της προσωπικότητα.

Διαβάστε ακόμα:

 «Μου είπε ο επιχειρηματίας να θάψω τον πατέρα μου πρωί γιατί το απόγευμα είχαμε διπλή παράσταση»

 Ιλένια Ουίλιαμς: Τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο του μπαμπά της, Ρόμπερτ -«Παίρνω τον χρόνο μου…»

 Σπύρος Μπιμπίλας: Έστειλε εξώδικο στον Αλέξη Κούγια

Keywords
Τυχαία Θέματα