Σωτήρης Τσαφούλιας: «Στο πλοίο θα μπορούσα να έχω σκοτωθεί, κρατήθηκα τελευταία στιγμή»

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και περιέγραψε, μεταξύ άλλων, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο το περιστατικό που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, όταν δούλευε στα πλοία.

Αρχικά, ο Σωτήρης Τσαφούλιας εξομολογήθηκε για τη δουλειά στα πλοία: «Μου άρεσε αρκετά πολύ η δουλειά στο πλοίο γιατί ήμουν μικρός και δεν είχα συνείδηση. Έφτασα στον βαθμό να πάω μια μέρα στον πατέρα μου και να του πω ότι, ενώ με δεχόντουσαν από το Πανεπιστήμιο της Αγγλίας και, μάλιστα, θα έμπαινα στο

δεύτερο έτος λόγω βαθμολογίας, ότι σκέφτομαι να μην πάω και να ακολουθήσω αυτή τη δουλειά. Μου απάντησε ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται κι ότι θα πάω στο Πανεπιστήμιο…».

Αναφερόμενος στο πολύ επικίνδυνο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, αποκάλυψε: «Θυμάμαι ότι είχαμε ζήσει μια φουρτούνα αρκετά μεγάλη, όταν είχαμε πάει για δεξαμενισμό στη Βουλγαρία, που είχα εγώ ένα ατύχημα, όταν κάναμε μια επισκευή λόγω ενός black out. Τότε, θα μπορούσα να είχα σκοτωθεί αλλά δεν σκοτώθηκα.

Είχαν κόψει ένα κομμάτι του πλοίου για να επισκευάσουν και έγινε ένα black out και δεν είχαν προλάβει να βάλουν σήμανση και στην προσπάθειά μας να μαζέψουμε τα εργαλεία, πήγα να πέσω στη θάλασσα. Κρατήθηκα τελευταία στιγμή».

Διαβάστε ακόμα:

 Σασμός: Οι πρωταγωνιστές στα παρασκήνια των γυρισμάτων – Νέες φωτογραφίες

 Love Island: Το πρόσωπο – έκπληξη στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου – Πότε κάνει πρεμιέρα

 «Μου είπε ο επιχειρηματίας να θάψω τον πατέρα μου πρωί γιατί το απόγευμα είχαμε διπλή παράσταση»

Keywords
Τυχαία Θέματα