OPI & Στέλιος Κουδουνάρης με την ίδια χρωματική παλέτα για το καλοκαίρι!

Η είδηση είδηση πως ο Στέλιος Κουδουνάρης θα συνεργαστεί με την OPI με αφορμή την επετειακή συλλογή της, είχε κυκλοφορήσει από την άνοιξη και μας είχε ενθουσιάσει. Το αποτέλεσμα αυτής της creative συνεργασίας μόλις αποκαλύφθηκε και ένα έχουμε να πούμε: ότι ο αγαπημένος μας σχεδιαστής αποθέωσε μία από τις πιο ωραίες συλλογές της OPI που έχουμε δει μέχρι σήμερα!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης

εμπνεύστηκε τη χρωματική παλέτα της νέας του συλλογής Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 από την επετειακή συλλογή της OPI Hollywood collection, ως φόρο τιμής στην 40η επέτειο από την ίδρυση της – μάλιστα και ο ίδιος γιόρτασε πριν λίγες μέρες τα 40α του γενέθλια, τυχαίο;

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής εμπνευσμένος από τις αρχές και την Χολιγουντιανή καταγωγή της OPI, δημιούργησε μια συλλογή επικεντρωμένη στα χρώματα και στις υφές της, με στόχο να δώσει στις σύγχρονες γυναίκες ένα “star quality” για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας τους.

Προσεκτικά επιλεγμένα υφάσματα και χρώματα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε δημιουργίες που κόβουν την ανάσα.  Τα δύο αγαπημένα brands σε ταξιδεύουν νοερά στους λαμπερούς δρόμους του Hollywood, με ελληνική  αίγλη & αέρα ανανέωσης!

Κόκκινα και ροζ με μέγιστη ένταση & πραγματική λάμψη αστεριού τοποθετούν στην κορυφή το all time classic Hollywood style, ενώ οι νέες αποχρώσεις του μπλε είναι τόσο σπορ όσο και μοδάτες.

Οι αναζωογονητικές απαλές αποχρώσεις του λεμονιού, το μπλε σχιστόλιθου, το ροζ της τσιχλόφουσκας και το πράσινο αποπνέουν θετική ενέργεια, κομψότητα και συνέπεια.

Μία νέα οπτική στα παραδοσιακά ζεστά ουδέτερα χρώματα (κρέμα, τερακότα, μωβ) επαναπροσδιορίζουν την έννοια της κλασσικής φυσικής κομψότητας.

Τα θέλουμε όλα: τα χρώματα της OPI στα άκρα μας και τις δημιουργίες του Στέλιου Κουδουνάρη στην γκαρνταρόμπα μας- ζητάμε πολλά;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Beauté στις διακοπές: Τι να πάρεις μαζί σου;

Η Kylie Jenner ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με το makeup brand της

Πολύ σύντομα θα δοκιμάζεις το κραγιόν που σε ενδιαφέρει… μέσω Instagram!

Keywords
Τυχαία Θέματα