MasterChef: Ρήξη στη σχέση Τάσου και Σταμάτη! Η απάντηση και η στάση των δύο παικτών

Ο Τάσος Κυρικλάκης αν και στενός φίλος του Σταμάτη Κωβαίου μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες, απογοήτευσε τον Σταμάτη Κωβαίο, όταν απέφυγε να τον διαλέξει στην συνεργασία που θα τον έβαζε στο σπίτι του MasterChef, θεωρώντας προφανώς πως δεν θα εξυπηρετούσε το σκοπό του. Ο Σταμάτης, δεν έκρυψε την έκπληξη του που δεν άκουσε το όνομα του.

«Νιώθω πάρα πολύ άσχημα γι’ αυτό που έγινε. Έχω πρόβλημα που δεν με διάλεξε ο Τάσος, νιώθω ότι προδόθηκα! Αν ήμουν στη θέση των παιδιών που διαλέγουν σήμερα, θα διάλεγα καθαρά με γνώμονα

τη φιλία και τις μαγειρικές ικανότητες. Δεν πιστεύω ότι είμαι κατώτερος μαγειρικά από τους άλλους που τους διάλεξαν. Εγώ τη φιλία τη σέβομαι και δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψω έτσι. Είμαι πάντα ξεκάθαρος και ό,τι έχω να πω, το λέω. Ο Τάσος για εμένα είναι αδερφός. Από εδώ και πέρα δεν ξέρω πως θα είναι η σχέση μας», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Σταμάτης στο προηγούμενο επεισόδιο.

Οι δυο τους μίλησαν αλλά στο επεισόδιο της Τετάρτης δεν φάνηκε να έχουν λύσει τις διαφορές τους. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Κυρικλάκης ανέφερε: «Εντάξει, με τον Σταμάτη εγώ έχω μιλήσει. ότι ήταν να πούμε, το είπαμε», ενώ ο Σταμάτης δεν έδειξε να έχει αλλάξει διάθεση απέναντι του: «Εγώ έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Δεν το κρύβω. Του το είπα. Έγιναν όλα τώρα και δεν ξέρω τι θα συμβεί από εδώ και πέρα».

Διαβάστε ακόμα: «Βόμβα» από τη Δούκισσα Νομικού: Αποχωρεί από τον ΑΝΤ1! Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας!

Keywords
Τυχαία Θέματα