5 μυστικά που έμαθαν οι celebrities από τους προσωπικούς τους make up artists

O πιο στενός και πιστός φίλος μιας celebrity είναι αναμφισβήτητα ο προσωπικός της make up artists. Εκείνος που θα κρύψει όλες τις ατέλειες και θα την κάνει λαμπερή όσο κουρασμένη κι αν είναι. Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότερες stars τους έχουν πάντα μαζί τους είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι είτε για προσωπικό. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούν μπροστά από μία κάμερα και θα πρέπει να είναι άψογες.

Παράλληλα όμως έχουν μάθει από τους φίλους τους και κάποια μυστικά που τα ακολουθούν κάθε φορά που είναι μόνες τους ώστε να

είναι τέλειες ακόμη κι αν δεν έχει βάλει το μαγικό του χέρι ο make up artist. Και φυσικά τα αποκάλυψαν.

Η Lily Reinhart για παράδειγμα αναμειγνύει πάντα μια σταγόνα από λάδι ενυδάτωσης στο φον ντε τεν ώστε να αποκτά η επιδερμίδα έξτρα λάμψη η οποία γράφει τέλεια στην κάμερα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ???? ???????? (@lilyreinhart_) στις 25 Μάρ, 2019 στις 12:27 πμ PDT

Η Shay Mitchell έχει μάθει από τον celebrity make up artist Patrick Ta ότι πρέπει να χρησιμοποιεί πάντα beautyblender. Ναι, το μαγικό σφουγγαράκι με το οποίο κάνει τέλειο blend απλώνοντας με επαγγελματικό τρόπο φον ντε τεν και κονσίλερ. Ένα ακόμη μυστικό που της έμαθε ο πολύ καλός της φίλος είναι ότι το beautyblender πρέπει να είναι νωπό ώστε να λειτουργήσει ακόμη καλύτερα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shay Mitchell (@shaymitchell) στις 31 Ιαν, 2019 στις 10:49 πμ PST

Η Hailey Bieber έχει μάθει από τους make up artists ότι πριν απλώσει το φον ντε τεν θα πρέπει να το ζεστάνει λιγάκι στις παλάμες της. Το απλώνει με τα χέρια και όχι με πινέλο αφού με αυτό τον τρόπο αποκτά μια φυσική λάμψη.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις 6 Φεβ, 2019 στις 7:05 μμ PST

Η Eva Longoria αγαπά πολύ τις σκιές ματιών. Για να παραμείνουν στη θέση τους για ώρες χρησιμοποιεί αντί για βάση κονσίλερ το οποίο έχει πάντα στην τσάντα της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Longoria Baston (@evalongoria) στις 4 Μάρ, 2019 στις 9:37 πμ PST

Η Karlie Kloss θέλει πάντα να είναι τέλεια τονισμένα τα χείλη της τα οποία παράλληλα δεν είναι πολύ μεγάλα. Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιεί πάντα μολύβι χειλιών. Για να αλλάξει την υφή του μολυβιού και να το κάνει πιο μαλακό ώστε να μοιάζει με κραγιόν καίει τη μύτη του με έναν αναπτήρα για ελάχιστα δευτερόλεπτα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karlie Kloss (@karliekloss) στις 21 Ιαν, 2019 στις 8:00 πμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Όλα όσα πρέπει να κάνετε (ή να μην κάνετε) πριν την αποτρίχωση με κερί

Σήμερα το μανικιούρ σας έχει μικρούς, χρωματιστούς και χαριτωμένους κάκτους!

Keywords
Τυχαία Θέματα