ΔΟΚΙΜΟΝ: Η βιολογική σειρά φροντίδας με βότανα από το Άγιος Όρος!

Τα ΔΟΚΙΜΟΝ είναι προϊόντα περιποίησης και φροντίδας με βάση τα βότανα από την Αγειοργίτη γη και έρχονται να αναβαθμίσουν την καθημερινή ρουτίνα της περιποίησής σας!

Τις ιαματικές συνταγές που σώζονται στις βιβλιοθήκες του Αγίου Όρους μας συστήνει η εταιρία Εucosmia με τα προϊόντα ΔΟΚΙΜΟΝ. Η χρήση των βοτάνων και η ευεργετικότητά τους, που τόσο καλά γνώριζαν οι μοναχοί από τα Βυζαντινά ακόμα χρόνια, βγαίνει έξω από τα σύνορα του Αγίου Όρους και με σκοπό να μας χαλαρώσουν, να μας ενυδατώσουν και να μας ανακουφίσουν από διάφορες δερματικές παθήσεις.

Μέσα από

έρευνα, βασισμένη στη σύγχρονη τεχνολογία και την επιστήμη η EUCOSMIA δημιούργησε νέα βιολογικά και φυσικά προϊόντα. Με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας το περιεχόμενο των αρχαίων συνταγών δημιούργησε νέα και χρήσιμα σκευάσματα για την υγεία. Η ιδέα αυτή πρόσφατα βραβεύτηκε από το ΕΒΕΑ.

Η σειρά καλλυντικών «Δόκιμον» δημιουργήθηκε για τη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να διατηρήσει τη νεότητά της, την υγεία της επιδερμίδας της και τη λάμψη του προσώπου της με φυσικά προϊόντα. Παραδοσιακές αλοιφές, ενυδατικές κρέμες προσώπου που περιποιούνται σε βάθος την επιδερμίδα, αγνά φυσικά σαπούνια, απαλά σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών και αφρόλουτρα με αρώματα της φύσης για επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία και λάμψη.

Η καλέντουλα περιέχει ένα σύνολο ευεργετικών συστατικών, στα οποία οφείλονται οι πολλές της θεραπευτικές δράσεις. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι σαπωνίνες, τα καροτενοειδή, οι στερόλες, τα φλαβονοειδή, τα αιθέρια έλαια. Μάλιστα η καλέντουλα είναι ιδιαίτερα γνωστή για την ενυδατική, καθαριστική, αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική, στυπτική, καταπραϋντική και επουλωτική της δράση, ενώ δευτερευόντως μπορεί να ληφθεί ως τονωτικό ή ήπιο αντισπασμωδικό. Για τον λόγο αυτό, θεωρείται ένα από τα καλύτερα βότανα για τη θεραπεία τοπικών δερματικών προβλημάτων, ερεθισμούς, φλεγμονές κ.ά.

Το μέλι δίνει ζωντάνια και λάμψη στα μαλλιά ενώ, επειδή απορροφά και διατηρεί στα μόριά του νερό, αποτελεί ενυδατικό παράγοντα διατηρώντας το δέρμα λείο, απαλό και ελαστικό.

Δοκιμάσαμε:
Το σαμπουάν Καλέντουλα & Μέλι

Με εκχύλισμα καλέντουλα από βιολογικές καλλιέργειες της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους περιποιείται τα μαλλιά και προστατεύει το τριχωτό τns κεφαλής και την επιφάνεια της τρίχας. Ανακουφίζει από την ξηρότητα και τον κνησμό και καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Ιδανικό για συχνά λούσιμο χαρίζοντας απαλότητα, λάμψη και όγκο στα μαλλιά.

Το αφρόλουτρο Καλέντουλα & Μέλι

Αφρόλουτρο με εκχύλισμα καλέντουλας από βιολογικές καλλιέργειες της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους. Καθαρίζει απαλά, φροντίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα και χάρη στα φυσικά του συστατικά προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς χαρίζοντας του απαλότητα, φρεσκάδα και ευεξία. Χαρίστε στο εαυτό σας μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης που βοηθά να αντιμετωπιστεί το άγχος και η κόπωση της ημέρας.

Στο www.eucosmia.com μπορεί κανείς να βρει εκτός από προϊόντα περιποίησης, τρόφιμα όπως ζυμαρικά, ελιές, γλυκά του κουταλιού και ποτά όπως κρασιά.

Facebook: @Eucosmia
Instagram: @eucosmia

The post ΔΟΚΙΜΟΝ: Η βιολογική σειρά φροντίδας με βότανα από το Άγιος Όρος! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα