Maestro: Ορέστης και Κλέλια σε μαγευτικό σκηνικό που θύμισε «Γαλάζια Λίμνη»

Πιο κοντά από ποτέ ήρθαν στο αποψινό επεισόδιο του «Maestro» ο Ορέστης και η Κλέλια. Εκείνος αποφασίζει να αφεθεί στον έρωτά του και να απολαύσει κάθε στιγμή μαζί της, εστιάζοντας σε όσα τους ενώνουν κι όχι σε αυτά που τους χωρίζουν.

Κατά τη διάρκεια του όγδοου επεισοδίου της επιτυχημένης σειράς, η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων στη παραλία «Ερημίτης» των Παξών και γύρισαν μια ερωτική σκηνή εμπνευσμένη από τη «Γαλάζια Λίμνη», όπως υποστήριξαν οι χρήστες του Twitter.

Οι

ηθοποιοί, που μας ταξίδεψαν σε ένα μαγευτικό τοπίο, έζησαν τον έρωτα τους στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιουνίου με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Τόσο οι ερμηνείες, όσο η σκηνοθεσία και η φωτογραφία απέσπασαν πολύ θετικά σχόλια από τους τηλεθεατές.

Αυτό δεν είναι #Maestro Η σύγχρονη γαλάζια λίμνη είναι! Μόνο τα δελφίνια του Ρίτσαρντ λείπουν! pic.twitter.com/tSas7mkhIV

— Marilitzo (@marilitzo) December 8, 2022

τι φοβερή εικόνα και σκηνοθεσία που έχει αυτή η σειρά χαίρομαι που θα τη δει σύντομα και όλος ο κόσμος #maestro pic.twitter.com/gGxhSPk8KH

— photographylover (@jimandr2) December 8, 2022

Love is art. #Maestro pic.twitter.com/oxkXFCEU6v

— ╚═ ֶָ֪

Keywords
Τυχαία Θέματα