Χρήστος Δάντης: Οι ευχές στην Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τον τσακωμό τους

Τα γενέθλιά της είχε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Χρήστος Δάντης ήταν ένας από τους ανθρώπους, που τής ευχήθηκαν «χρόνια πολλά». Ο γνωστής τραγουδιστής και η παίκτρια ποδοσφαίρου είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια, όμως πρόσφατα είχαν έναν μικρό καυγά, γεγονός που στενοχώρησε πολύ και τους δύο.

«Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Η σχέση μας είναι επίσημη, δεν χρειάζεται να φορέσω κάποιο δαχτυλίδι», είχε αποκαλύψει η Ασημίνα Χατζηανδρέου

σε συνέντευξή της. Από την πλευρά του, ο Χρήστος Δάντης είχε σχολιάσει: «Όλοι οι άνθρωποι τσακώνονται αλλά αυτό δεν είναι θέμα που μας αφορά σήμερα, εδώ είμαστε για άλλο λόγο».

Ενόψει των γενεθλίων της, λοιπόν, ο Χρήστος Δάντης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του δύο κοινές φωτογραφίες με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, στις οποίες φαίνονται full in love! «Χρόνια πολλά», έγραψε αρχικά ο τραγουδιστής.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/12/221208212654_dantis1.mp4

«Χρόνια πολλά γελαστούλα μου, να είσαι πάντα υγιής, γελαστή και να μας τρολάρεις όλους. Και μη φοβάσαι τίποτα (που δε φοβάσαι δηλαδή)», πρόσθεσε στη συνέχεια.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/12/221208212655_dantis2.mp4

Διαβάστε ακόμα:

 Ντόρα Μακρυγιάννη: Μας δείχνει το πανύψηλο και μοντέρνο χριστουγεννιάτικο δέντρο της

 Εβελίνα Παπούλια: Η πρώτη αντίδραση μετά την κατάθεσή της στη δίκη Φιλιππίδη

 Γιώργος Παπαδάκης μετά τη διάγνωση με κορονοϊό – «Είμαι χάλια»

Keywords
Τυχαία Θέματα