Beauty editor’s choice: Ανακάλυψα gift set αρωμάτων που είναι η τέλεια πρόταση για δώρο τις γιορτές

Ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου είναι εδώ και εμείς ήδη έχουμε ξεκινήσει την έρευνα αγοράς για να καταλήξουμε στα δώρα που θα προσφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Ψάχνουμε λοιπόν τι ταιριάζει στον κάθε άνθρωπο της ζωής μας, σκεφτόμαστε τι θα τον ενθουσιάσει, πόσο χρηστικό και πολύτιμο θα του είναι και πόσα χρήματα θα ξοδέψουμε γι’ αυτό, αφού θέλουμε ναι είναι value for money.

Και εσύ που αυτή τη στιγμή με διαβάζεις και αναρωτιέσαι “πώς γίνεται η πολυτέλεια να μην πληρώνεται πάντα ακριβά”, σου έχω την απάντηση που θα σε ενθουσιάσει.

Στο θέμα της ομορφιάς, που είναι πολύ hot

για όλες τις γυναίκες, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να προμηθευτείς τόσο για σένα, όσο και για τις φίλες σου αρώματα, καλλυντικά και skincare προϊόντα. Γιατί πολύ απλά στην AVON, τον απόλυτο και φανταστικό προορισμό δώρων θα βρεις τα ωραιότερα πράγματα σε σούπερ προσιτές τιμές.

Για φέτος λοιπόν έχω να σου προτείνω να κάνεις δώρα διαχρονικά αρώματα που θα ξυπνήσουν τα συναισθήματα και τις αναμνήσεις των αγαπημένων σου, θα τονώσουν τη διάθεσή τους και θα τους αναζωογονήσουν.

Και δεν είναι τυχαία η πρότασή μου, αφού για 135 χρόνια, η AVON βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας αρωμάτων και φημίζεται για τις μοναδικές πλούσιες μυρωδιές της που μένουν όλη μέρα στην επιδερμίδα και φυσικά συνδέονται με τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μας.

Στη δική μου πάντως λίστα έχουν ήδη μπει τα gift set που διαθέτει, με πρωταγωνιστές τα 3 best sellers αρώματα της εταιρείας, το Far Away Beyond το Attraction και το TTA Τoday. Αυτά κυκλοφορούν σε εορταστικές luxury συσκευασίες υψηλού design και θα ενθουσιάσουν τις φίλες σου, αφού εκτός από άρωμα θα διακοσμήσουν και τέλεια το μπουντουάρ τους.

Το πιο ωραίο όμως το κράτησα για τέλος. Το κάθε ένα περιλαμβάνει 3 προϊόντα μαζί. Ποια είναι αυτά; Δες τα παρακάτω! 

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα 3 gift sets με τα πιο ιδιαίτερα αρώματα της AVON που βγάζουν τη ζεστασιά και τη θαλπωρή των Χριστουγέννων.

#1. GIFT SET – Far Away Beyond

Εάν αγαπάς τη βανίλια το Far Away Beyond, που λάτρεψα από το πρώτο ψέκασμα στο λαιμό μου, είναι το πλούσιο άρωμα που θα θες να αποκτήσεις. Συγκεκριμένα περιέχει νέες νότες βανίλιας, αισθησιακές, καπνισμένες και ξυλώδεις, με μια μεθυστική αίσθηση, αλμυρή και γλυκιά ταυτόχρονα.

Η ΑVON επαναπροσδιορίζει τη βανίλια, αναβαθμίζοντας το παραδοσιακά λουλουδένιο, γλυκό άρωμά της, σε μια εξελιγμένη, πιο σοφιστικέ, χαρακτηριστική νότα ανακυκλωμένης βανίλιας.

Το πολυτελές σανδαλόξυλο, το ώριμο αχλάδι, μαζί με την ένταση και τη γοητεία ανθών γιασεμιού έρχονται να “κλειδώσουν” το σαγηνευτικό αυτό άρωμα.

Μαζί με το άρωμα παίρνεις και την body lotion,αλλά και ένα mini spray του αρώματος, για να μπορείς να το έχεις πάντα στην τσάντα σου  και να το ανανεώνεις συνεχώς.

Αποτελεί ένα δώρο με ουσιαστική σημασία για τη σύγχρονη γυναίκα, την στήριξη γυναικείων ομάδων και την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς με την αγορά του Far Away Beyond gift set, υποστηρίζεις τις κοινότητες, από τις οποίες έχει προέλθει η βανίλια.

Αυτό το αποκλειστικό συστατικό που περιέχει λοιπόν, είναι το αποτέλεσμα μίας σύγχρονης τεχνικής επαναξιοποίησης των λοβών βανίλιας, οι οποίοι καλλιεργήθηκαν από τις τοπικές κοινότητες στη Μαδαγασκάρη, χρησιμοποιώντας βιώσιμες πρακτικές… Πόσο cool και τέλειο!

#2.GIFT SET – Attraction 

Το δελεαστικό πικάντικο άρωμα Attraction έρχεται σε εορταστική συσκευασία δώρου με πιο λουλουδένιες νότες, συνοδευτικά με μια κρέμα σώματος αλλά και χεριών για να ολοκληρώσεις το ταξίδι ομορφιάς και αισθήσεων.

Με νότες κορυφής ροζ πιπέρι, βατόμουρου και του ηδονικού νέκταρ αχλαδιού είναι ένα άρωμα που μου άφησε μια γλυκιά φρουτώδη μυρωδιά, μια ρομαντική διάθεση και νοσταλγία.

Άλλωστε από τις πέντε αισθήσεις μας, η όσφρηση έχει τους ισχυρότερους δεσμούς με τη μνήμη, που σημαίνει ότι τίποτα δεν έχει δύναμη να αλλάζει τη διάθεση και τα συναισθήματά μας, όπως ένα άρωμα.

#3.GIFT SET – TTA Today 

Ένα άρωμα που αντιπροσωπεύει την ομορφιά της ανθοφορίας και οι νότες του πυροδοτούν και σηματοδοτούν την αληθινή αγάπη, νέες σχέσεις και ξεκινήματα.

Η εντύπωση στο πρώτο ψέκασμα είναι τολμηρή με μια γλυκιά, χαρακτηριστική νότα νερολί σε συνδυασμό με λουλουδάτες γλυκές νότες εσπεριδοειδών, που συμβολίζουν την αγνότητα και την αιωνιότητα.

Το Eau de Parfum της AVON TTA Today στη συσκευασία δώρου έρχεται μαζί με body lotion και hand cream για βελούδινα άκρα.

Τώρα πια σβήστε τις λίστες που ήδη είχατε ετοιμάσει και δώστε ψήφο εμπιστοσύνης στην AVON που είναι expert στο να προσφέρει value for money προϊόντα, ποιοτικά καλλυντικά και αρώματα σε πολύ προσιτές τιμές.

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faysbook.gr (@faysbookgr)

Μια ματιά ακόμα:

Κ-beauty: Τα 10 βήματα της Κορεάτικης ρουτίνας ομορφιάς!

Η Rihanna με rasta braids μαλλιά στα Barbados -Απλά υπέροχη!

Keywords
Τυχαία Θέματα